Incendiu în clubul Skin de lângă Palas

Un incendiu a izbucnit în urmă cu două zile la Clubul Skin situat în apropiere de malul Palas Mall, pe strada Sfantul Lazar.

Incendiul a izbucnit la grupul sanitar al clubului. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două mașini cu apă și spumă, echipele reușind să stingă flăcările destul de puternice, care riscau să se extindă la un restaurant situat în aceeași clădire.

Pompierii au efectuat cercetări la fața locului, pentru a stabili ce anume a declanșat flăcările.

„În legătură cu știrea din ultimele ore, privind izbucnirea unui incendiu la Vivo, dorim să vă informăm că incendiul nu a izbucnit în restaurantul nostru, ci în incinta grupului sanitar a clubului de langă noi. Dorim să precizăm că totul este în regulă și cu locația respectivă, întrucât echipajele de pompieri au ajuns în timp util. În continuare, ne puteți vizita astăzi după ora 14:00 și să vă bucurați de sosul nostru incendiar și un burger delicios!”, spun reprezentanții Vivo.

Sursă foto: bzi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

”Fulgi de speranta”, la Palas Mall

Sărbătorile sunt mai frumoase când sunt petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Crăciunul este o perioadă în care totul se rezumă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.