Home Stiri Inscrie Iasiul in concursul „My European City Pics”

Inscrie Iasiul in concursul „My European City Pics”

3 minute de citit
0
0

Luna aceasta poti inscrie Iasiul la competitia „My European City Pics”. Intre 12 septembrie si 10 octombrie participa la concurs trimitand o fotografie care sa surprinda „latura europeana” a orasului.

Fundatia „My European City” este organizatorul competitiei care isi propune cresterea nivelului de constientizare cu privire la prezenta Europei in viata cotidiana a cetatenilor ei. Poti participa online, gratuit, invitatia fiind deschisa tututror. Ai de ales intre patru categorii: „Legende si Istorie”, „Arta si Arhitectura”, „Oameni si Cultura” si „Economie si Stiri”. Orasele partenere sunt: Iasi, Arad, Jelgava, Nottingham, Malta, regiunea Pays-de-la-Loire, Szczecin, Rozaje, Zaragoza.

Poti inscrie cate o singura fotografie pentru fiecare categorie, dimensiunea maxima fiind 5 MB, acceptate fiind formatele png., gif, jpg.  Ataseaza si un comentariu pozei cu viziunea ta asupra dimensiunii Europene a orasului sau a obiectivului. Poti trimite imaginile pana pe 10 octombrie 24.00, la contact@myeuropeancity.eu.

Fotografiile inscrise vor fi postate pe retelele sociale si vor fi votate de utilizatori. Cea care strange cele mai multe voturi va fi premiata de un juriu european format din membrii „My European City”. De asemenea, marele castigator va avea toate cheltuielile asigurate la evenimentul organizat in 2015 in Polonia, unde vor fi expuse cele mai bune poze.

Sursa foto: ososimpletechnologies.com

 

 

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…