Cum afli daca cineva se conecteaza la Wi-Fi-ul tau

Stim cu totii cat de important a devenit netul: iti ofera raspuns la molutime de intrebari si nelamuriri. Asta i-ar determina pe unii sa incerce sa „fure” putin din conexiunea vecinilor, poate doar pentru o scurta perioada de timp.

Daca nu te protejezi prin parola sau chiar daca faci asta, exista persoane care ar putea avea acces la Wi-Fi-ul tau. Daca iti merge prost Internetul sau nu esti acasa si vrei sa stii cat de incarcata e reteaua de acolo, un program gratuit, Who Is On My Wi-Fi, iti arata cati utilizatori mai sunt mai sunt „alaturi” de tine.

Dupa ce instalezi programul, scaneaza dispozitivele pentru a vedea cine este conectat. Daca recunosti gadgeturile tale, schimbal-e din Unknown in Known, pentru a putea tine evidenta. Poti face astfel de scanari chiar daca nu esti administratorul de retea.

Un plus pe care il aduce Who Is On My Wi-Fi este ca face automat scanari din 5 in 5 minute pentru a depista nou-venitii in retea.

Sursa foto: www.harrachov.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 + 10 =

On Key

Citeste si

ERA Ladies Trophy

XS Motorsport, ERA Shopping Park şi Iasirally.ro invită doamnele şi domnişoarele în ziua de 8 martie 2015, să îşi testeze calităţile de conducător auto la

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.