Masteranzii de la UTI primesc burse private

Grupul URB pregateste tanara generatie de profesionisti, investe in educarea acesteia prin acordarea de burse private masteranzilor Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” Iasi. Fabrica de Rulmenti Barlad ofera sansa aceasta unui numar de cinci studenti.

Membra a grupului URB, fabrica acorda bursele masteranzilor de la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial din cadrul Universitatii.  Astfel, reuseste sa continue traditia, sa investeasca in educatie pentru a conduce la progres.

„Aceasta nu este prima noastra colaborare cu Rulmenti Barlad, unul dintre cei mai mari agenti economici din regiune. Sprijinul URB este esential pentru masteranzii nostri care vor avea sansa sa aplice cunostintele acumulate in facultate intr-o fabrica de top in domeniul ingineriei industriale precum Rulmenti Barlad”, conform decanului Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial.

Tinerii care primesc aceste burse au ocazia sa lucreze in cadrul firmei de Rulmenti Barlad. Se doreste colaborarea pe viitor cu aceasta companie pentru a asigura un schimb reciproc de valoare.

Sursa foto:  romanyaegitimmerkezi.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 − 9 =

On Key

Citeste si

Transport Ambasada SUA din Iași

Experințele Work&Travel sunt unice. „Pierdut in New York” nu este doar al doilea film din seria „Singur Acasă” și nu doar vedetele de la Hollywood

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.