In octombrie Iasiul gazduieste un important eveniment de afaceri

A 16-a editie a Business Days ajunge in Iasi, orasul devenind timp de doua zile gazda unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate antreprenorilor. Intre 1 si 2 octombrie un program complex de actiuni si speakeri dintre cei mai cunoscuti vor fi prezenti pentru toate persoanele interesate de acest domeniu.

In incinta Palas, in cadrul Centrului de Evenimente vor fi organizate conferintele. Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului, unde se allege tipul de acces dorit si se completeaza formularul. Conform organizatorilor se vor reuni la manifestari aproximativ 1000 de antreprenori, middle si top manageri, profesionisti si specialist din diverse arii de business, de la avocati la medici sau contabili.

Editia anterioara a avut loc la Cluj si a inregistrat peste 1300 de participant din domenii precum comert, servicii profesionale, IT, banci si institutii, online, publicitate.

Organizatorii au declarat: ““Cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania este singura manifestare de profil din tara noastracare realizeaza o cercetare de piata si interviuri cu o luna si jumatate inainte de a desenaprogramul, pentru a identifica cat mai exact nevoile si provocarile mediului de business dinregiune. Temele manifestarilor sunt alese in urma analizei rezultatelor cercetarii”.

Sursa foto: osabecchi.hatenablog.com

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + five =

On Key

Citeste si

Noaptea muzeelor revine la Iaşi

Sâmbătă, 16 mai, la Iaşi, 23 de muzee şi instituţii vor avea deschise porţile. Tramvaiul de epocă va circula pe traseul Copou – Tg. Cucu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.