Peste 20 de edituri si institutii mass-media prezente la „Cartfest”

Targul de carte „Cartfest” incepe in aceasta vineri la Casa Pogor, unde vor fi prezente peste 20 de edituri si institutii mass-media, care isi vor face cunoscuta oferta de carte. Evenimentul este deschis vizitarii pana duminica, intre orele 10.00 si 22.00.

Muzeul Literaturii Romane va colecta carti in tot acest timp, la care toti iesenii sunt invitati sa doneze. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promocarea si Sprijinirea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala alaturi de MLR si Consiliul Judetean Iasi. Evenimentul este finantat prin Programul anual de finantare a proiectelor din domeniul culturii ale CJ.

Conform coordonatorului proiectului: „Ne dorim astfel să promovăm şi să încurajăm activitatea autorilor consacraţi dar şi a celor debutanţi crescând accesibilitatea locuitorilor judeţului Iasi la lucrările acestora şi diversificarea ofertei culturale. Se va organiza şi o colectă de carte pentru Muzeul Literaturii Române, aşa că îi invităm pe toţi cei care au dubluri de carţi sau volume la care vor să renunţe, să le doneze în spaţiul special amenajat”.

Rao, Humanitas, Ziarul de Iasi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” sunt doar cateva dintre editurile si institutiile mass-media care vor fi prezente la targ. La standul Zdi veti gasi cartile „Top 10 Plus” de la Polirom si Corint.

Scoala de Arte „Titel Popovici” alaturi de Palatul Copiilor va organiza diverse momente artistice, dar si un targ de bucate boierste care vor fi gustate de vizitatorii pofticiosi.

Coordonatorul „Cartfest” a adaugat: „Cartfest îşi doreşte prin fiecare ediţie să devină un loc prietenos, de întâlnire pentru toţi iubitorii de idei şi de cultură, care să îşi mărească frumoasa familie de la an la an. Aşadar, sunteţi aşteptaţi cu drag să cunoaştem lumea vie a cărţilor”.

Sursa foto: www.muzeulliteraturiiiasi.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

thirteen − 1 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.