Programul de sărbători la Iulius Mall

Iulius Mall a pregătit un program special de sărbători pentru clienţii fideli care doresc să se bucure de cumpărături.

În Ajunul Crăciunului, persoanele care încă mai caută cadouri pentru cei dragi sunt aşteptate în magazine şi la Carrefour Market până la ora 18.00.

În prima zi de Crăciun, mall-ul şi supermarketul vor fi închise, însă clubul de bowling şi biliard Viper se va deschide la ora 12.00.

De pe 26 decembrie, clienţii se pot relaxa la mall după programul obişnuit de funcţionare, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

În ultima zi din an, mall-ul şi Carrefour Market vor fi deschise până la ora 18.00. Iulius Mall şi supermarketul vor fi închise în prima zi din 2015, însă Clubul Viper îi aşteaptă de la ora 12.00 pe cei care doresc să se distreze împreună cu prietenii.

De pe 2 ianuarie, IULIUS MALL poate fi vizitat în intervalul orar 10.00 – 22.00.

STARNET, gaming și internet cafe, şi cafeneaua La Croniche din Iulius Mall vor fi deschise non-stop în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sursă foto: iasifun.ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 3 =

On Key

Citeste si

Ajută-l pe Radu!

La 17 ani, Radu vrea să trăiască fără să fie o povară pentru ceilalți. Are un singur gând de dimineață până seara: că ar vrea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.