Şcoală de vară gratuită pentru tinerii pasionaţi de HR

Domeniul resurselor umane atrage tot mai mulţi tineri care îşi doresc să ajungă specialişti în diverse arii ale HR-ului. Noua generaţie de profesionişti are nevoie de pregătire temeinică, cu oportunităţi care să arate perspectivele reale ale domeniului.

HR Club (asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România) întâmpină aceste nevoi ale generaţiei tinere şi oferă tuturor studenţilor din anii terminali şi masteranzilor şansa de a participa gratuit, timp de două săptămâni, cu profesionişti de renume din HR, la Şcoala de Vară HR Club Next Generation, care se va desfăşura în perioada 4 – 15 iulie în Bucureşti.

HR Club şi tutorii au organizat acest eveniment în aşa fel încât participanţii să acumuleze informaţii relevante din întreaga sferă a domeniului resurselor umane, să aibă acces la modele de dezvoltare personală şi planificare a viitorului lor profesional şi personal, iar la finalul experienţei să poată decide care ramură a domeniului resurselor umane li se potriveşte cel mai bine în vederea unei viitoare specializări.

La seminariile şi trainingurile şcolii de vară, abordarea va fi interactivă şi axată pe zile tematice, cu sesiuni de lucru în echipă şi vizite de companii, tinerii selectaţi familiarizându-se astfel cu domeniul resurselor umane şi cu reala complexitate a acestuia.

După un an de aşteptare, HR Club a deschis perioada de înscrieri la cea de-a 10-a şcoală de vară, care va dura toată luna mai.  Organizatorii îi provoacă pe cei dornici să aibă o astfel de experienţă să redacteze un CV impecabil, aşa cum orice viitor recrutor este aşteptat să aibă, şi să pregătească un eseu care să răspundă la întrebarea „Care sunt cele mai importante 3 roluri ale departamentului de HR pentru succesul unei organizaţii aflate în plină creştere? (să presupunem că este vorba despre o organizaţie care, în următorul an, îşi va mări cu 50% numărul angajaţilor săi)”, prin care să-şi dovedească pasiunea pentru domeniu şi cunoştinţele teoretice deja acumulate.

După prima etapă de selecţie, urmează intervievarea candidaţilor selectaţi. Apoi, HR Club va anunţa în 22 iunie cele mai bune 16 aplicaţii şi pe cei selectaţi să participe.

Nu uita, termenul limită de înscriere este 29 mai 2016.

Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe microwebsite-ul Şcolii de Vară HR Club Next Generation 2016.

Participarea la acest eveniment deschide calea oportunităţilor: organizatorii vor oferi fiecărui cursant oportunitatea de a fi membru al asociaţiei pentru un an, va deschide calea către propuneri de internship şi  job, dar şi şansa de a-şi face prieteni noi şi de a se distra.

În decursul celor 9 ediţii anterioare, peste 170 de studenţi au avut ocazia să se întâlnească cu mai bine de 150 de tutori cu o impresionantă experienţă în domeniul resurselor umane, membri HR Club – consultanţi, traineri şi practicieni din marile companii româneşti şi multinaţionale. Mai mult de 60% dintre alumni şcolii de vară lucrează deja în resurse umane în România sau în afara ţării.

Pentru a afla mai multe informaţii referitoare la procesul de aplicare, puteţi urmări şi pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteţi scrie direct la adresa [email protected]

Parteneri anuali: PeliFilip şi TrendConsult. Parteneri media: Portal HR, IQool, StudentIQ, Gratuitor, Voluntar.ro, StudPass, Re-start.ro, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Sursa: 360.uaic.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 + fifteen =

On Key

Citeste si

Club de electronică pentru studenti

Clubul de Electronică este un cerc studențesc organizat de Liga Studenților Electroniști din Iași și are ca scop trecerea de la noțiunile de teorie, la

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.