Se redeschid centrele StudentObike

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank anunță deschiderea în Iași și în orașele din țara a sezonului de toamna al studentObike 2016, proiectul anual de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

Astfel, începând cu 03 octombrie, sezonul de toamna studentObike își reia programul în centrele de închirieri din București, Iași și Timișoara, iar din 10 octombrie și în Cluj.

330 de biciclete vor fi puse gratuit la dispoziția studențiilor din București, din trei centre universitare: Politehnica-Rectorat, Politehnica-Regie și Complex Agronomie – Herastrau, dar și în și alte trei centre din țară: Iași – Campus T. Vladimirescu, Cluj și Timișoara. Studenții pot folosi bicicletele, atât în campusul universitar, cât și în afară acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimației valabile de student și a unui act de identitate.

Programul studentObike promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în rândul studenților. Suntem prezenți în cele mai mari centre universitare din țară, pe axa principală de transport pentru studenți, pentru că ne dorim să construim un comportament responsabil față de mediu și un stil de viața sănătos pentru tineri. Avem convingerea că prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunităților și ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor studentObike este mai mare în fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Direcția Comunicare și Relații Publice, Raiffeisen Bank.

Așteptăm studenții să înceapă sezonul de toamnă în forța și cu multa energie. Bicicletele studentObike sunt pregătite să-i poarte pe studenți de la cursuri, la bibliotecă sau locuri de relaxare și speram ca numărul lor să fie în creștere și în toamna aceasta”, a declarat Raluca Fiser, președinte Asociatia Green Revolution.

studentObike este un proiect național de bike-sharing gratuit pentru studenții din șase centre universitare, aflate în București (trei centre), Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. În cei cinci ani de funcționare, programul  « studentObike » a reușit să scoată peste 125.000 de studenți la pedalat și peste 15.000 de studenți în prima parte a sezonului 2016.

studentObike este implementat în campusurile universitatilor partenere: Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și Universitatea Tehnica din Iași.

Proiectul studentObike se desfașoară în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și Universitatea Tehnică din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara.

PROGRAM

Luni-Vineri: 11:00-19:30 și Sâmbătă-Duminică: 12:00-20:30. Închirierea se face în baza Carnetului de student și a Cărții de Identitate,  pentru maxim 5 ore, minim o oră. Începând cu ora 18:30, bicicletele se pot închiria până a două zi, când trebuiesc predate în intervalul orar 11:00-12:00 în timpul sâptămânii și 12:00-13:00 în week-end.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × four =

On Key

Citeste si

Pet Event Iasi, editia a V-a

PET EVENT este în plină pregătire. Cea de a V-a ediţie va avea loc pe 4 şi 5 Iunie, iar locaţia va fi esplanada Palatului

Alegeri pentru șefii de cămine la UAIC

Reprezentanții studenților în Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță organizarea alegerilor pentru șefii de cămine din complexurile studentești ale UAIC, în perioada 26-30

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.