Secretele PixWords – jocul de cuvinte incrucisate viral pe Facebook

Chiar daca nu ai jucat niciodata PixWords, o poza ca cea de mai sus a aparut macar o data pe peretele tau de Facebook. PixWords este noua senzatie de pe Facebook, fiind un joc de cuvinte incrucisate care a innebunit lumea virtuala. Pe reteaua de socializare Facebook apar zilnic zeci de fotografii in care utilizatorii cer raspunsuri la jocul pixwords de la prieteni si cunoscuti.Deoarece unele cuvinte sunt mai elaborate si pot da batai de cap utilizatorilor, va prezentam mai jos cateva trucuri pentru a putea gasi raspunsul potrivit.

  1. Grupuri Pixwords de pe Facebook

Deoarece jocul este foarte popular, pe Facebook au fost create si multe grupuri pentru a oferi raspunsuri. Este suficient sa postati pe grup o fotografie a careului vostru, iar in scurt timp cineva va va ajuta cu raspunsul corect.

  1. Cautare pe site-uri specializate

In afara de grupuri de facebook, exista si pagini dedicate cu raspunsuri. Este suficient sa tastati in motorul lor de cautare, raspunsuri pixwords 6 litere spre exemplu si veti afla raspunsul corect.

  1. Cautare pe Google Images

Daca nu gasiti raspunsul dorit pe site-urile de specialitate, puteti incerca si pe Google.ro. Motorul de cautare va afisa imagini cu rezolvarea in functie de cuvantul dorit.

  1. Site-uri din afara

Deoarece jocul este disponibil in 19 limbi, o varianta de a rezolva problema este sa cautati cuvantul in limba engleza si apoi sa-l traduceti cu ajutorul Google Translate.

Cuvintele incrucisate reprezinta una dintre cele mai raspandite variante de exercitii mentale din lume. Pixwords este varianta adaptata a jocului „SCRABBLE”, in care participantii formeaza cuvinte prin plasarea de litere pe o tabla.

Cuvintele incrucisate sunt populare in multe limbi, limbi care se folosesc de alfabete diverse. Alfabetele si regulile in care se scriu limbile impun diferente la compunerea si prezentarea careurilor de cuvinte incrucisate – de exemplu, in limba ebraica directia scrisului e de la dreapta la stanga si cuvintele sunt scrise fara majoritatea vocalelor.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =

On Key

Citeste si

Iată de ce trebuie să înveti engleza

Trăim într-o societate globală, în care interacţiunile dintre diversele culturi sunt tot mai frecvente şi mai consistente. Tu faci parte din această lume care îţi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.