Street Food Festival la Iasi 23 sept

Street Food Festival, primul eveniment din România dedicat mâncării stradale, își parchează bucătăriile între 23 și 25 septembrie la Palas Mall, Iași. După ce la Cluj, în luna Iulie, festivalul a convins peste 40.000 de gurmanzi că mâncarea stradală e o experiență culinară deplină, ce merită încercată cu orice ocazie, Street Food Festival va provoca pofticioșii ieșeni să încerce cele mai diverse și delicioase preparate în spiritul street-food și să ia parte la cel mai savuros eveniment desfășurat în septembrie la Iași. De la pizza cu cele mai proaspete ingrediente, la preparate tex-mex aromate și ușor picante, la burgeri suculenți cu toppinguri surpriză și produse pe grill înnecate în sosuri alese special și până la deserturi din cele mai diverse, beri artizanale 100% românești, vinuri alese din podgorii locale, dar și din alte regiuni geografice.

“Street Food Festival își continuă itinerariul prin România și ajunge în septembrie la Iași. De la bun început am conceput acest proiect ca fiind unul prezent în mai multe orașe din România iar pentru primul an Street Food Festival a ajuns în Cluj-Napoca. Acum continuăm cu Iași deoarece considerăm Iașiul ca fiind un oraș cu potențial crescut și cu o deschidere considerabilă spre experiențele culinare. De asemenea suntem foarte încântați de frumusețea grădinii Palas Mall și a Palatului Culturii. Street Food Festival este un festival a carei vedetă este mâncarea foarte bună și diversă, experimentală și calitativă totodată, o experiență completă la care se adaugă și muzică bună, bere artizanală și vinuri alese. În 2017 SFF va ajunge în minim 6 orașe din România și își propune să ofere întotdeauna experiențe plăcute.” – Constantin Covaliu, Managing Partner Why Not.

Conceptul de Street Food a reușit să se afirme în întreaga lume prin ingeniozitatea bucătarilor, care au creat adevărate festine culinare în aer liber, reușind să uimească publicul printr-o abordare diferită de cea a servirii standard de restaurant, dar și criticii culinari care au început să promoveze intens aceste oaze gastronomice. Pe baza acestei idei, organizatorii vor profita de confortul și frumusețea parcului Palas Mall, dar și de impozanța Palatului Culturii, spațiu ce va deveni un adevărat paradis culinar pentru gurmanzii ieșeni. Deschiderea spre nou și curiozitatea de a testa mereu preparate delicioase a publicului ieșean în combinație cu diversitatea, calitatea și numărul mare de experiențe pe care Street Food Festival Iași le propune, vor forma un parteneriat savuros în cele trei zile ale evenimentului.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Stagii de voluntariat la Departamentul Management de Proiecte

Departamentului Management de Proiecte – Fonduri Structurale (DMPFS) găzduieşte în perioada 01.04-30.09.2016 trei stagii de voluntariat  pentru realizarea activităţilor suport specifice implementării proiectelor finanţate prin Fonduri Structurale. Condiţiile

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.