Studentii de la Cuza beneficiaza de noi burse

Doctoranzii si postdoctoranzii din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, pot aplica pentru 13 burse finantate prin POSDRU. Alaturi de Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti si Universitatea din Craiova, UAIC este partenera proiectului „Modernizarea legislatiei nationale in contextul uniformizarii dreptului la nivel european si implicatiile socio-politice asupra sistemului administrativ”.
Pentru a aplica la o bursa doctorala este nevoie sa fii doctorand, fara sa mai beneficiat anterior de burse finantate prin POSDRU. Acestea sunt in valoare de 1.500 lei/luna.

Bursele postdoctorale le pot accesa de cei ce au obtinut titlul de doctor cu cel mult 5 ani inainte, fara sa fi beneficiat anterior de sprijin financiar prin POSDRU. Valoarea bursei este de 2.500 lei/luna.

Daca iti doresti sa desfasori un stagiu un strainatate bursa ajunge la 4.200 lei. Proiectele ofera sprijin academic si financiar pentru participarea la conferinte si pentru a stimula cercetarea.

In aceasta saptamana vor fi publicati pasii de urmat pentru a beneficia de aceste burse.

Sursa foto: www.novaapollonia.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Expo&Burn 2016

Liga Studentilor de la Mecanica Iasi va invita sa ducem traditia mai departe!! Expo&Burn ajunge anul acesta la cea de-a opta editie. Editie care se

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.