Studentii pot calatori gratuit cu trenul, indiferent de varsta

Senatul a adoptat în unanimitate o propunere legislativă prin care studenţii, indiferent de vârstă, vor beneficia de gratuitate pe transportul feroviar intern. Până acum, studenţii până in 26 de ani beneficiau de această gratuitate.

„Studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă (licenţă, master, doctorat), în instituţiile de învăţământ superior acreditate, indiferent de vârstă, beneficiază de gratuitate la transportul feroviar intern. Instituţiile de învăţământ superior acreditate poartă responsabilitatea legală asupra distribuirii legitimaţiilor de student pentru gratuitate la transport, precum şi asupra eliberării adeverinţelor care să ateste calitatea de student”, stipulează un amendament al Senatului adus la propunerea legislativă privind adoptarea unor măsuri în domeniul finanţării învăţământului.

Citeste si: Guvernul a aprobat noul Nomenclator al domeniilor şi programelor de studii universitare

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Alternative pentru Vama Veche

In ultimul timp Vama se schimba si nu mai e ce se asteapta toata lumea sa gaseasca. Prea multe hoteluri invadeaza plaja, prea multe masini

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.