Swimarathon – fundraising prin înot

Ieșenii se pregătesc din nou să ofere aproape 200.000 de lei pentru proiecte comunitare. Vara asta, e rândul tău să-ți pui planul în aplicare, cu Swimathon Iași.

Înscrie-ți proiectul la Swimathon Iași 2016 până pe 13 aprilie și începe să faci valuri! Anul trecut, ieșenii au oferit peste 170.000 de lei pentru 22 de proiecte comunitare. În vara asta, vei aduna resursele de care ai nevoie ca să mergi mai departe și îți vei crea audiențe și susținători care să te însoțească la drum lung!

Vei convinge prieteni și companii să înoate în numele proiectului tău! Ei sunt Liber-Vânători de Resurse, care sunt gata să facă fundraising ca să aibă parte de proiectul tău. Vor să-și îmbogățească realitatea cu experiența pe care promiți să le-o oferi! Te vei înconjura cu Liber-Culegători de Resurse, care nu vor înota pentru tine, dar vor duce vorba mai departe și vor face, la rândul lor, fundraising pentru proiectul tău! De bună-voie și nesiliți de nimeni, sunt ieșeni liberi care creează realitatea pe care și-o doresc. Fă casă bună cu ei! Fii Cuceritor și înscrie-ți proiectul la Swimathon Iași 2016 până pe 13 aprilie.

Swimathon este cel mai mare eveniment local de crowd-funding pentru proiecte locale. Organizat pe platforma unui concurs de înot, oferă ieșenilor un mecanism simplu și inedit de-a pune pe roate proiecte în care cred. Eveniment marcant prin conceptul său filantropic și competițional, Swimathon Iași oferă cadrul în care oameni obișnuiți, companii, personalități publice și organizații non-guvernamentale intră în bazinul de înot și fac crowd-funding pentru cauze cu impact social. Swimathon a intrat în tradiția evenimentelor sportive locale, iar rezultatele se amplifică de la o ediție la alta.

Cele patru ediții Swimathon Iași au reunit: 732 de înotători, 61 de cauze, 4014 susținători. Împreună am reușit să mobilizăm 401647,17 lei. Odată cu ultima ediție Swimathon, din 2015, Iașul a devenit cel mai generos oraș din țară. Comunitatea s-a mobilizat nu doar pentru a susține proiectele înscrise în competiție, dar și ca să asigure buna desfășurare a evenimentului. Cu tot cu bunurile și serviciile dăruite de ieșeni, peste 220.000 de lei au fost oferiți de comunitate, pentru comunitate, la ediția din 2015.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 11 =

On Key

Citeste si

Zvonuri noi despre iPhone 8

Apple a anuntat lansarea iPhone 8 in a 2 a jumatate a lunii septembrie si unele zvonuri de ultima ora dau ca sigura disparitia butonului

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.