Un nou termen pentru pasajul din Fundatie

Acum se fac lucrarile de finisare ale pasajului din Fundatie, urmand ca pana de Craciun sa se poata circula prin acesta. Echipele lucreaza deja la placarea cu granit, dupa ce muncitorii au pregatit zilele trecute peretii.

Viceprimarul a declarat: „A început fi¬nisarea la pasajul Eminescu, deja se plachează cu granit. Mai sunt de făcut racordurile electrice pentru sistemul de siguranţă a pasajului şi asfaltările din interiorul pasajului“.

Ultima placa de beton de la accesul dinspre strada Independentei a fost turnata, astfel ca pasajul este circulabil. El ar urma sa fie dat in folosinta pana la sfarsitul anului 2014. Data finalizarii proiectului este 16, pana atunci urmand sa fie incheiate lucrarile de finisare, in special placahele si inchiderea iluminatorului. Acesta va fi prevazut cu instalatii pentru topirea zapezii si preluarea apelor, plus sistem de evacuare a gazelor de esapament. Granitul cu care se va placa interiorul pasajului va avea sistem de amortizare.

Tot firma Conest se va ocupa si de semnalizarea luminoasa si de montarea gardurilor de protectie.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Restaurante chinezesti in Iasi

Daca iesi in oras este imposibil sa nu dai peste un astfel de local care te incanta prin decor si meniu. Unde mananci preparate specifice

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.