Unde pescuim ieftin in Iasi?

Daca va place sa va relaxati la pescuit, va dam cateva ponturi unde puteti pescui ieftin in judetul Iasi, asteptand totodata recomandari de la cei experimentati !

BaltaTaxa Cum ajungi?  Stare drum Regulament
Totoiesti 20 lei/ 12hPe drumul spre Podul Iloaiei, inainte de a intra in Erbiceni, se face dreapta pe un drum pietruit (la deal), apoi dupacca 1,5 km este un semn cu IAZ TOTOIESTI si un drum la dreapta si de acolo se intra cu masina direct  pe balta .Buna– La caras si ceilalti pesti se ia cat se poate duce- Crapul se cantareste si se plateste 10 lei/kg (la cel mai mic de 500g se da drumul inapoi in balta) . 

 

Paradisul Verde– 10 lei/ziua bazin I- 20 lei/ziua bazin II

– 45 lei/ziua in bazin III

 

 

La 15 km de Iasi, pe drumul spre Larga-Jijia, inainte de Iepureni.Foarte buna– Maxim 3 scule- Fara limita de cantitate.- Exemplarele mai mari de 10 kg se elibereaza contra unei taxe.
Halceni50 lei / 24hIntre satul Vladeni si satul Halceni, pe drumul national Iasi-Botosani, prin localitatea Flamanzi.Buna– Maxim 4 scule de pescuit.- Restrictie de cantitate este doar la speciile de crap, unde se pot retine maxim 5 kg de peste 
Larga Jijia40 lei / 12hDa iesirea din Iasi prin Copou mergi aprox. 25 km.Rea– Se pot retine max. 5kg de peste- Maxim 4 lansete. 
Movileni – Halta Potangeni30 lei / 12hLa 28 km de Iasi : Iasi – Breazu – Larga Jijia – Movileni – Post politie stanga (700M)Buna– Fara limita de cantitate.- Pescarii insotitori (incepatori) copii sau femei, platesc o taxa de 5lei.- Cei care nu pescuiesc platesc o taxa de 2 lei.

 

Oteleni10 lei / persoanaLa 75 de km de Iasi. Dinspre Iasi se ajunge pe partea stanga, imediat dupa Strunga, sau prin Butea (dupa Trei Iazuri), caz in care drumul e mai lung cu 9 km. Satisfacatoare– Cine vrea sa pastreze peste, plateste o taxa suplimentara in functie de nr. de kilograme. 

 

Mai stii si alte locuri unde se poate pescui ieftin in Iasi? Spune-ne si noua printr-un comentariu!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 1 =

On Key

Citeste si

10 mituri despre pariurile sportive

Bucurestiul actual poate numit Las Vegas-ul Pariorilor fara sa exageram cu nimic. Putem intalni cateva case de pariuri aproape in fiecare statie de autobuz. Consumul