Vacante la tara cu preturi de la 175 de lei pana la finalul lui octombrie

„Vacanta la tara” iti permite sa mergi 6 zile intr-o zona de vis, iar preturile incep de la 175 de lei de persoana pentru sase zile la o pensiune de doua margarete. Turistii inscrisi descopera viata si traditiile de la sat in cadrul programului, care se desfasoara pana la finalul lunii octombrie.

Tarifele incep de la 175 de lei de persoana pentru sase nopti si ajung la 290 de lei de persoana pentru 6 nopti la pensiuni de cinci margarete. Pe langa relaxarea care vine la pachet, doritorii se vor bucura de multe evenimente si festivaluri. ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) se concetreaza pe crearea si dezvolatarea unui calendar de evenimente, dar si pe imbunatatirea turismului rural.

In pachet sunt incluse cinci nopti de cazare, sejurul incheindu-se in ziua de vineri. Toate pensiunile participante ofera din partea casei micul dejuna. Poti face rezervare direct la pensiune, prin agentiile membre ANTREc sau prin filialele principale ale asociatiei din Alba, Brasov, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt.

Turistii pot participa la Festivalul fructelor de padure de la Piatra Neamt, Festivalul Sarmalelor de la Praid, Festivalul „Ravasitul Oilor” de la Bran, Festivalul Palariilor si Hora Satului de la Ruginoasa, Cupa Deltei la Stiuca de la Crisan, Festivalul Castanelor de la Tismana, Focul lui Sumedru din Moeciu si Festivalul Hanurilor de la Tupilati.

Sursa foto: dazman.info

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

six − 4 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.