Vezi ce invitati vor canta de Revelion la Iasi

Daca inca nu ai nici o optiune pentru revelion atunci varianta clasica de a iesi in strada la concert ar putea fi una foarte buna. Primăria Iaşi alocă o suta de mii de euro pentru spectacolul ce va avea loc în noaptea dintre ani. Artişti de top ai României vor împărţi scena cu trupe străine în vogă în anii 80.

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de noaptea dintre ani, autorităţile locale anunţă că spectacolul de Revelion este pus la punct. Au fost stabilite formaţiile care vor urca pe scenă şi durata focului de artificii: 15 minute.

„Vor cânta români, vor cânta şi ieşeni şi vor cânta şi din afară. Toate numele sunt importante. noi ne-am gândit şi suntem în fază finală de semnare de contract la o formaţie importantă cum ar fi Direcţia 5, la o formaţie din afară cum ar fi BZN sau Alphaville, dar cred că va fi BZN”, spune Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, potrivit digi24.ro

Cei care vor urca pe scenă în noaptea dintre ani ar fi: Direcția 5, BZN, Alex Velea, Mandinga, Maxim, Roșu și Negru, Adamus.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

On Key

Citeste si

Ofertele pentru Revelion în Iași

Zeci de restaurante şi baruri din oraşul Iaşi şi-au pus la bătaie ofertele pentru petrecerea nopţii de sfârşit de an. Majoritatea locurilor sunt deja rezervate.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.