Vezi unde te poti da cu sania in Iasi

Zapada este din belsug iar vremea e ideala pentru pentru sanius. Asa ca nu mai astepta scoate sania aduna cativa prieteni si distractia e asigurata.

Singura problema ar fi: Unde sunt partii de sanius in Iasi? Studentul.info a cautat pentru tine cele mai bune locuri :

1.  Partia din Copou

Singura partie amenajata este cea din Copou. Teoretic aceasta este doar pentru schi insa sunt si persoane care se  dau cu sania. Iar daca vii dupa ora 22 cand partia se inchide, este ideala pentru sanius.

2. Partia Breazu

Imediat dupa ce treci de terasa Breazu in partea stanga la coborare, in fiecare weekend lumea vine la mini-partia amenajata ad-hoc de oamenii care nu au loc pe partia din Sararie. Saci de plastic, prelate, saniute si orice aluneca gasesti acolo.

3. Strada Urcusului

Aceasta locatie este o strada care pe timpul iernii nu este accesibila.  Insa trebuie multa atentie pentru ca la final daca nu sunteti atenti puteti ajunge intr-o strada circulabila. Lungimea  acesteia, care este destul de mare, impreuna cu virajul de la mijlocul traseului  va produce ceva adrenalina.

4.  Dealul Cetatuia

Dealul Cetatuia are mai multe zone in care te poti da cu sania. Astfel, daca vrei mai multa adrenalina poti incerca un traseu  prin padure ce este vizibil de la Bulevardul Poitiers. Daca optezi pentru o zi de sanius mai linistita poti incerca chiar drumul care duce la Manastirea Cetatuia.

5. Ciric

Datorita zapezii in cantitati mari si la Ciric multe persoane si-au facut un mic derdelus. Astfel ca, pe digul lacului poti avea parte de distractie cu sania sau chiar si cu sacii de nailon.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Festivalul Casei la Palas

În acest week-end, la Palas Mall se va desfășura Festivalul Casei, târgul dedicat celor care vor să îşi aranjeze, decoreze sau modernizeze locuinţa. De joi până

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.