Home Stiri Videochatul- numarul 1 in topul celor mai bine platite joburi pentru studenti

Videochatul- numarul 1 in topul celor mai bine platite joburi pentru studenti

8 minute de citit
9
0

Viata de student- de cele mai multe ori aceasta perioada aduce dificultatea tinerilor in a gasi o independenta financiara, dincolo de ceea ce parintii inca mai pot sa le ofere. Studiile sunt scumpe, viata pe masura. Asa ca nu se sfiesc sa aleaga o cale simpla de a face bani. In randul fetelor mai ales videochatul este numarul unu intr-un top al celor mai bine platite job-uri.

 

Job-uri exista, dar calificare ba. Din aceeasi lista de posibile locuri de munca care sa li se potriveasca studentele spun ca au mai incercat, sau au fost tentate sa faca asta, job-ul de chelnerita, hostess sau chiar baby-sitter. Pentru alte pretentii se cer studii terminate si deja un minim de experienta, insa chiar si asa nu le garanteaza nimeni un venit decent pentru a se intretine. Castiga detasat job-ul de model de videochat.

 

Potrivita unui program de student, munca la videochat inseamna pentru multe tinere si posibilitatea de a urma cursurile fara probleme. Banii ii castiga, timpul il impart si daca nu au alta solutie aleg din flexibilitatea programului de munca. Ofertele la videochat sunt atat de diverse incat tinerele au de unde alege numai sa se potriveasca profilului lor. Conditiile sunt avantajoase insa si publicitatea este masiva. Vestile circula, afacerile merg si profitul este garantat. Cu toate acestea doar o nisa a fetelor aleg calea aceasta.

 

studentul foto 2Psihologic vorbind se poate intelege si o nevoie de evadare. Cu o sinceritate debordanta o tanara model de videochat ne marturiseste ca ea nu ocoleste sexualitatea. De fapt prefera sa si-o expuna asa cum stie mai bine. Ii place ceea ce face si a ales asta pentru ca a simtit ca este locul ei aici. Un astfel de job i-a adus libertatea ce pana acum nu o avea. Nu a avut parinti cu mintea deschisa care sa ii povesteasca despre subiecte tabu asa ca a ales calea cunosterii ca o experienta pe propria piele.

 

Din punct de vedere al unei posibile cariere exista sanse de viitor. Ori fiecare intelege in sensul sau doar ca din start modelele sunt multumite de posibilitatea de a lucra legal, cu contract si in conditii avantajoase. Nu sunt constranse sa munceasca, nu sunt obligate sa urmeze ritmul unui job pe care la un moment dat nu si-l mai doresc. Preferinta lor tine si de minimul de cerinte. Nu se necesita experienta si relativ prea putine cunostinte per general. Dar tentatia mare, avand in vedere castigurile. Pentru o studenta viata in stil grandios este o raritate si o dificultate; atat pentru ele cat si pentru parinti.

 

Expunerea,  o alegere. Fata de alte domenii ale eroticului videochatul nu impune un stil anume. Expunerea este o alegere, profilele pot fi si non adult, ceea ce le ofera modelelor o oarecare explorare proprie. In functie de ceea ce aleg sa faca vine si profitul, oricum garantat. Invitate sa chatuiasca cu domni modelel aleg sa danseze, uneori sa incite insa limita o are fiecare in parte. Sunt instruite in toate aceste situatii insa naturaletea bate orice lectie invatata.
Avand in vedere ce infloritor este domeniul studentele se avanta si ele sa incerce cel putin aceasta experienta. Devine o prima alegere pentru ele si nu regreta asta pentru ca banii sunt pe masura. Job-ul la videochat este astfel mai popular in randul tinerelor insa de la inceperea printr-o curiozitate si pana la a continua nu este decat un pas. O confirma si reprezentantii Lucky Studio din Iasi: “Avem modele de varste diferite, de la 18 si pana la 30 si peste. Nu impunem o limita mai ales daca se descurca. Preferam sa alegem din randul celor care stiu ce doresc si continuam cu cele care de asemenea isi doresc asta. am schimbat un pic regula jocului si pe piata am observat tendinta in materie de preferinte asa ca nu ne limitam la o anumita categorie de varsta.” Spun ei, multe se reintorc aici cand de la viata indestulata nu prefera tranzitia la un job banal cu un salariu prea mic pentru pretentiile de varsta.

 

studentul foto 3Un job profitabil. Asa se traduce pe scurt activitatea pe care o fac modelele la videochat. Isi doresc independenta si bani proprii, un mod facil de a trece puntea maturitatii de a se intretine singure. Ne dau astfel o lectie despre toleranta si curaj si fac in acelasi timp ca afacerile de acest gen sa fie din ce in ce mai profitabile.

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Andrei Andronic
Incarca mai multe Stiri

9 Comentarii

 1. Ioana

  January 20, 2015 at 8:08 am

  Adevarul e ca greu tare iti poti gasi de munca in tara asta a noastra. Esti studenta si vrei sa lucrezi dar nu te angajeaza nimeni ca nu ai experienta 🙁

  Reply

 2. Adelina

  January 20, 2015 at 8:09 am

  Enervanti mai sunt aia ce ii aud comentand “vaaai videochat” de parca ar fi cine stie ce. Cat de greu poate fi sa intelegi ca e un job normal in care vinzi doar o imagine si nu ai deloc contact fizic? totul se petrece online si atat

  Reply

 3. Radu

  January 20, 2015 at 8:10 am

  Meseria asta e una banoasa rau din pacate avem inca prejudecati. Daca omul din strainatate e dispus sa plateasca sa te vada si sa stea de vb cu tine ca fata, de ce nu? Nu inteleg de ce atata retinere..

  Reply

 4. Mariuka

  January 20, 2015 at 8:10 am

  Radule, de-ar fi toti ca tine ar fi alta treaba. Nu toti inteleg insa si de asta poate ne merge si asa prost ca tara, ca avem mentalitate dinaia invechita.

  Reply

 5. Sofia

  January 20, 2015 at 8:11 am

  fiecare isi alege drumul in viata. Poate ca nu e neaparat o cariera de urmat, nu faci asta toata viata, dar pe termen scurt e o alegere buna pentru a face bani.

  Reply

 6. Silvia

  January 20, 2015 at 8:11 am

  grea tare viata de student mai ales cand vii din provincie ajungi intr-un oras mare si nu ai bani decat pentru strictul necesar sau chiar mai putin… jobul asta te salveaza, spun din experienta proprie

  Reply

 7. Laura

  January 20, 2015 at 8:12 am

  am auzit si am vazut peste tot in Iasi reclamele la Lucky Studio. Intrebare pentru cei ce au de comentat: daca nu era un job serios, avantajos si 100% legal, isi mai faceau atata reclama?

  Reply

 8. Paul

  January 20, 2015 at 8:12 am

  videochatul nu mai e subiect tabu. Chiar si prietena mea a lucrat la un studio si n-am avut nimic de obiectat cand am vazut cati bani aduce acasa. Bv ei ca a reusit sa se descurce!

  Reply

 9. Natalia

  January 20, 2015 at 8:13 am

  chiar daca as avea greutati mari nu cred ca as face videochat. Felicitari pentru cele ce totusi fac, pentru ca se descurca mult mai bine decat altii cu banii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 17 =

Vezi si

Ghid practic pentru a alege cadoul potrivit

In cautare de cadou pentru ea? Povestea aceasta se repeta an de an, cand simti din nou pre…