Vieze de de pana la 300Mbps pentru clientii Vodafone

Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie din Romania, prezent si in strainatate, cu peste 435 de utilizatori le ofera acestora servicii 4G cu pana la 300Mbps. Conform Mediafax, la aceasta se adauga o solutie de securitate asemeni unui antivirus, aflata la nivel de retea.

Supernet este un serviciu prin care toti clientii Vodafone au viteze ridicate de transfer, pana la 43,2 Mbps pentru 3G, in timp ce utilizatorii de 4G ating viteze de download si pana la 300 Mbps. Orice dispozitiv, smartphone, tablet, laptop si PC, toate sunt protejate numai in aceasta retea fara a fi necesara instalarea unei aplicatii, prin intermediul MaxProtect.

„Supernet reprezinta cel mai bine puterea retelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recenta implementare, destinata sa furnizeze clientilor o mai buna utilizare a smartphone-urilor”, conform directorului companiei din Romania.

Aceest serviciu de protectie este oferit gratuit pentru abonatii RED, pe toata perioada contractului. Ceilalti abonati il pot utiliza gratuit timp de jumatate de an. MaxProtect asigura protectie antivirus, anti-phishing si antimalware.

Sursa foto: itnews.sk

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Voluntari pentru Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.