Cele mai tari ponturi studentesti!

Zvonuri noi despre iPhone 8

Zvonuri noi despre iPhone 8
September 01
17:45 2017

Apple a anuntat lansarea iPhone 8 in a 2 a jumatate a lunii septembrie si unele zvonuri de ultima ora dau ca sigura disparitia butonului “Home”. In locul butonului cu care ne-am obişnuit va apărea o bară discretă software afişată pe ecran, cum este la propaspatul lansat Samsung S8.

Dacă vei trage de respectiva bară până la mijlocul ecranului, vei debloca aparatul. Când vei fii într-o aplicaţie, acelaşi gest îţi va deschide meniul de multitasking. Swipe-urile în sus pe ferestrele aplicaţiilor deschise recent vor închide programele respective, iar unul în jos te va întoarce la ecranul principal al telefonului.

Dimensiunea iPhone 8 va fi similară cu cea a iPhone 7, însă ecranul propriu-zis va fi semnificativ mai mare. Având în vedete că va fi primul smartphone al companiei cu un ecran OLED, ar trebui să se şi vadă mai mult decât decent.

Marginile vor fi mai curbate, iar butonul de pornire de pe laterala dreaptă va fi mai lung pentru a facilita interacţiunea cu o singură mână.

Cat despre pretul noului iPhone 8, va in range-ul pretului unui Samsung S8 de la lansare si anume intre 3500 lei pentru varianta de 16 GB si 4400 lei pentru varianta de 128 GB.

Comentarii

comments

Share

About Author

Tudor Perian

Tudor Perian

Specialist seo si content writer la Studentul.info.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

4 × 5 =