5 aplicatii gratuite cu care poti converti din PDF in DOC

Vrei sa convertesti fisiere din PDF in DOC dar nu vrei sa incarci documentele tale personale online? Nici o problema! Iata 5 aplicatii freeware care vor da rezultate foarte bune:

1. Free PDF to Word Converter SmartSoft

Aplicatia ofera unelte de conversie ce includ si poze, tabele si formatarea speciala a textului. Poti sa convertesti si in batch, dar este recomandata mai mult pentru documentele simple.
Totusi, deoarece textul este procesat sub forma unor calupuri, nu ca o coloana continua, unele poze pot fi taiate in mod inestetic in procesul de conversie

2. Wondershare PDF to Word Free

Cunoscut si sub numele “AnyBizSoft PDF to Word free”, programul freeware include unelte puternice de conversie si poate fi o alegere excelenta pentru documentele complicate.

Conversia este rapida, poate fi realizata si in batch, iar tabelele si imaginile sunt transportate cu o mare precizie in noul document, fara probleme. In plus, include si integrare in meniurile Windows.

3. gDOC Creator

Nu te speria de “amenintarea” lui ca nu va functiona decat 30 de zile, ci bucura-te de el nelimitat. Acuraterea documentelor PDF transformate in DOC este ridicata, dar tabelele sunt punctul problema al acestei aplicatii, deoarece sunt dificil de editat odata ce ajung in documentul Word.

4. Boxoft PDF to Word

Disponibil si ca “3D PageFlip Free PDF to Word”, programul freeware nu ofera acuratete prea mare atunci cand vine vorba de formatare, imagini si tabele, dar are un avantaj unic.

Boxoft PDF to Word se descurca excelent cu caracterele speciale si poate fi cea mai buna alegere daca documentul PDF ce necesita conversia include diacritice. Aplicatia face si conversie batch, dar se poate inchide neasteptat si mai des decat alte unelte asemanatoare.

Pentru textele cu diacritice in documente complexe, poate fi folosit in tandem cu o alta aplicatie freeware: Boxoft pentru text, un alt program pentru imagini si tabele, apoi combinarea celor doua elemente.

5. OpenOffice + PDF import

O solutie gratuita si complex functionala pentru editarea PDF-urilor, OpenOffice cu extensia PDF import nu permite practic conversia in DOC, dar ofera unelte excelente de editare a PDF-ului ca si cum ar fi un document Word.

Imaginile si tabelele pot fi editate cu usurinta, insa textul este despartit in numeroase portiuni si nu este procesat intr-o singura coloana. Daca singurul motiv pentru care voiai sa faci conversia PDF in DOC erau cateva modificari simple, OpenOffice te lasa sa le operezi direct in PDF, in mod gratuit.

Daca nu doriti sa descarcati programe pe calculator va recomandam un site care converteste gratuit din PDF in DOC : http://www.freefileconvert.com/

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + nine =

On Key

Citeste si

10 pentru L.S.G.G

În perioada 11-17 Mai, Liga Studenţilor de la Geografie şi Geologie organizează diferite evenimente ce au ca scop aniversarea celor ZECE ani de la înființarea

UMF Tennis Open

Primăvara vine la pachet cu cel mai mare turneu de tenis de câmp universitar din ţară: UMF Tennis Open! Ajuns la cea de-a VI-a ediţie,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.