5 aplicatii gratuite cu care poti converti din PDF in DOC

Vrei sa convertesti fisiere din PDF in DOC dar nu vrei sa incarci documentele tale personale online? Nici o problema! Iata 5 aplicatii freeware care vor da rezultate foarte bune:

1. Free PDF to Word Converter SmartSoft

Aplicatia ofera unelte de conversie ce includ si poze, tabele si formatarea speciala a textului. Poti sa convertesti si in batch, dar este recomandata mai mult pentru documentele simple.
Totusi, deoarece textul este procesat sub forma unor calupuri, nu ca o coloana continua, unele poze pot fi taiate in mod inestetic in procesul de conversie

2. Wondershare PDF to Word Free

Cunoscut si sub numele “AnyBizSoft PDF to Word free”, programul freeware include unelte puternice de conversie si poate fi o alegere excelenta pentru documentele complicate.

Conversia este rapida, poate fi realizata si in batch, iar tabelele si imaginile sunt transportate cu o mare precizie in noul document, fara probleme. In plus, include si integrare in meniurile Windows.

3. gDOC Creator

Nu te speria de “amenintarea” lui ca nu va functiona decat 30 de zile, ci bucura-te de el nelimitat. Acuraterea documentelor PDF transformate in DOC este ridicata, dar tabelele sunt punctul problema al acestei aplicatii, deoarece sunt dificil de editat odata ce ajung in documentul Word.

4. Boxoft PDF to Word

Disponibil si ca “3D PageFlip Free PDF to Word”, programul freeware nu ofera acuratete prea mare atunci cand vine vorba de formatare, imagini si tabele, dar are un avantaj unic.

Boxoft PDF to Word se descurca excelent cu caracterele speciale si poate fi cea mai buna alegere daca documentul PDF ce necesita conversia include diacritice. Aplicatia face si conversie batch, dar se poate inchide neasteptat si mai des decat alte unelte asemanatoare.

Pentru textele cu diacritice in documente complexe, poate fi folosit in tandem cu o alta aplicatie freeware: Boxoft pentru text, un alt program pentru imagini si tabele, apoi combinarea celor doua elemente.

5. OpenOffice + PDF import

O solutie gratuita si complex functionala pentru editarea PDF-urilor, OpenOffice cu extensia PDF import nu permite practic conversia in DOC, dar ofera unelte excelente de editare a PDF-ului ca si cum ar fi un document Word.

Imaginile si tabelele pot fi editate cu usurinta, insa textul este despartit in numeroase portiuni si nu este procesat intr-o singura coloana. Daca singurul motiv pentru care voiai sa faci conversia PDF in DOC erau cateva modificari simple, OpenOffice te lasa sa le operezi direct in PDF, in mod gratuit.

Daca nu doriti sa descarcati programe pe calculator va recomandam un site care converteste gratuit din PDF in DOC : http://www.freefileconvert.com/

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × five =

On Key

Citeste si

Recicleaza si castiga premii atractive

Municipiul Iași continuă să recicleze: Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) lansează o nouă tombolă Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru

Concert de Craciun la UAIC

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă invită mâine, 22 decembrie 2016, de la ora 15.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, la Concertul de Crăciun.

Cotnari Rally Iasi 2016

Iaşul va găzdui în perioada 8-10 septembrie 2016 o nouă ediţie a Cotnari Rally. Desfăşurat pe parcursul a trei zile, raliul contează pentru a şaptea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.