Ai Windows 7? Cum afli daca calculatorul tau este folosit pe ascuns

Locuiesti impreuna cu iubita/iubitul sau imparti apartamentul cu alte persoane si vrei sa stii daca vi se acceseaza computerul personal?

Ei bine, in randurile de mai jos va prezentam cum vezi ultimele activitati facute pe computerul tau sa vezi daca sunt cele facute de tine.

Utilizatorii de Windows trebuie sa deschida un program numit Event Viewer, acesta putand inregistra aproape toate actiunile recent intreprinse pe acel calculator.

1. Daca folositi cel mai recent sistem de operare al Microsoft, adica Windows 7 trebuie sa dati click pe bara de Start, iar apoi sa tastati in bara cautare – „Event Viewer”. Dati Enter

2. Dublu Click pe Windows Logs in bara din stanga, iar apoi inca un click pe System.

3. Click dreapta pe System si alege Filter Current Log.

4. In fereastra ce tocmai s-a deschis, cautati Event Sources drop down, dupa care alegeti Power-Troubleshooter din lista afisata si apoi apasati OK

5. Uita-te la panoul de mijloc al ferestrei Event Viewer. In partea de sus ar trebui sa vedeti toate evenimentele recente, in ordinea descrescatoare a timpului. Gaseste perioada care te intereseaza si apasa click pe unul din evenimente. Pentru mai multe detalii apasa din nou click pe ele.

Pentru a evita totusi astfel de situatii, cel mai recomandat ar fi sa iti faci un cont separat, protejat de o parola pe care sa o stii doar tu.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

On Key

Citeste si

TEDx Iasi 2016

Sunteti invitati la o noua editie TEDx Iasi. Evenimentul va avea loc pe 14 si 15 mai 2016, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare si aduce

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.