Alternative la Facebook

Poate te-ai saturat deja de popularele retele de socializare ca Facebook sau Twitter. Daca ai vrea un mediu aerisit, inca prea putin aglomerat, ai cateva solutii.


Pentru utilizatorii de iPhone existaKeek. Ce poti face? Iti creezi un mini-Facebook din cel actual. Selectezi doar prietenii si noutatile care vrei tu sa ti se afiseze. O alternativa la Instagram este Viddy. Prin intermediul acesteia poti posta videoclipuri mai scurte de 15 secunde pe retelele de socializare dupa ce ai adaugat efecte vizuale sau sonore.

Daca esti un impatimit al sportului, RunKeeper este o aplicatie care te-ar putea interesa. Urmaresti activitatea celor ce merg la sala si citesti o descriere detaliata a exericitiilor acestora, dar si a efectului.

Pentru cei care pun pe primul loc moda, Pose este o platforma potrivita. Aici postezi poze cu hainele, accesoriile si tot ce ti-ai mai cumparat tu si le compari cu cele ale prietenilor virtuali.

Daca sunt prea multe retele sociale, raspunsul vine de la Atmospheir, care le grupeaza. Le aduna pe toate, fara a le amesteca, intr-un mod simplu si usor de utilizat. Cu acesta nu va mai fi nevoie sa tii deschise mai multe aplicatii care iti consuma bateria sau sa schimbi mereu sa iti vezi notificarile.

Prin App.net imparti tot felul de documente si poze cu prietenii. Ce aduce nou este faptul ca nu exista nici un fel de reclama, poate deocamdata. O poti utiliza liber sau intr-o varianta cu mai multe optiuni, la pretul de 36 de dolari pe an.

Sursa foto: www.seo-net.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × five =

On Key

Citeste si

Cum a evoluat salteaua in timp

Somnul este extrem de important pentru fiecare dintre noi. Traim intr-o perioada in care suntem norocosi sa dormim pe saltele create special pentru un somn

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.