Cat costa sa repari un iPhone 6

Inainte de a-ti cumpara un iPhone 6 fara sa ai garantie ar trebui sa iei in considerare cheltuielile considerabile care te asteapta in caz ca smartphone-ul pateste ceva. Apple a facut publica lista costurilor pentru cei care au nevoie de reparatii.

In cazul in care nu ai garantie preturile cresc cu cel putin 30 de dolari fata de cele pentru reparatiile modelelor anterioare, iPhone 5C sau iPhone S. Conform AppleInsider preturile depasesc si 300 de dolari pentru noile gadgeturi, suma necesara pentru a cumpara un alt telefon nou.

Numai inlocuirea ecranului este mai scumpa pentru modelul 6 Plus cu 30 de dolari, fata de iPhone 6. O noua baterie potrivita tututor tipurilor de iPhone costa 79 de dolari, plus costurile de livrare. Alte modificari te fac sa scoti mai mult din buzunar, care nu tin de proceduri simple de inlocuire a ecranului sau a altor componente, chiar pana la 329 de dolari pentru iPhone 6 Plus, respectiv 299$ pentru iPhone 6.

suma-uriasa-pe-care-trebuie-sa-o-platesti-daca-ti-s-a-stricat-noul-iphone-6

Sursa foto: yoda.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.