Cat vor costa Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Vodafone si Orange au anuntat deja preturile si ofertele pentru noile Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, lansate de catre Samsung duminica seara intr-un eveniment ce a avut loc la Barcelona.

Ambii operatori ofera pentru utilizatorii care fac precomanda si un Gear VR, iar cei de la Orange pluseaza cu o baterie externa Power Up. Asa cum se intampla si in restul tarilor din Europa, vor fi disponibile doar variantele de 32GB. Cum insa telefoanele vin cu slot pentru microSD, acest lucru conteaza mai putin.

Galaxy S7 si S7 Edge pot fi achizitionate de la Vodafone in 2 culori: negru si auriu. Primul costa 684 de euro, in timp ce Galaxy S7 Edge este 779 de euro. La Orange, Galaxy S7 costa 699 de euro iar Galaxy S7 Edge costa 799 de euro.

Atat Vodafone, cat si Orange ofera si multe variante pentru abonamente noi. La Vodafone, Galaxy S7 costa 0 euro cu abonamentul RED 89, in timp ce Galaxy S7 Edge costa 59 de euro cu acelasi abonament. La Orange, exista varianta abonamentului Orange Me care duce pretul telefoanelor la 338 euro (Galaxy S7) si 428 euro (S7 Edge).

Sursa: yoda.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 19 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.