Home Tehnologie Ce sa NU faci cu un smartphone

Ce sa NU faci cu un smartphone

3 minute de citit
0
0

Adesea dam mai mult credit telefoanelor decat ar trebui, doar pentru ca acum au devenit inteligente. Sunt insa cateva obiceiuri pe care le avem care nu le sunt favorabile gadgeturilor noastre preferate.


Nu ar trebui sa lasi Wi-Fi-ul sau Bluetooth-ul activat continuu. Ele iti consuma energia telefonului si nu iti folosesc intotdeauna. Mai degraba le pornesti doar la nevoie si iti protejezi bateria.

Nu este recomandat sa folosesti smartphone-ul in conditii meteo extreme. Ele au fost proiectate, in general, sa functioneze la temperaturi intre 0 si 35 de grade Celsius. Daca il folosesti in afara acestor conditii s-ar putea sa urmeze efecte neplacute. Iarna incearca sa nu tii telefonul in mana, ci mai curand in buzunar, rucsac, poseta.

De asemenea, este util sa iti incarci bateria pe timpul noptii, insa nu este recocmandat. Daca lasi smartphone-ul conectat la incarcator dupa ce s-a incarcat exista riscul ca bateria sa se deterioreze in timp.

Ecranul telefonului este plin de germeni, de aceea ar trebui sa il cureti mai atent din cand in cand. Ia o solutie speciala si asigura-te ca il dezinfectezi constant.

Este importanta si blocarea cu o parola, desi multe persoane nu mai acorda importanta acestui aspect. In cazul pierderii sau furtului dispozitivului datele tale sunt in siguranta.

Sursa foto: www.ibtimes.co.uk

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Tehnologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…