Ce schimbari iti pregateste Facebook

Facebook ne-a obisnuit deja cu schimbari dese, astfel ca nu este suprinzator ca mai aduce o noutate. De data aceasta va incerca sa modifice din nou algoritmul de afisare a postarilor din news feed.

Facebook va incerca sa aduca in atentia utilizatorilor cele mai importante stiri, afisand breaking news din domeniilor lor de interes.

Conform The Guradtian platforma de socializare va afisa postarile in functie de cat de important este subiectul si de cate persoane sunt interesate. Informatiile mai vechi de doua zile ar urma sa apara foarte jos in news fees, in timp ce cele care tin de evenimente curente de interes vor aparea mereu primele.

Sursa foto: www.telegraph.co.uk

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × two =

On Key

Citeste si

Balul Bobocilor FEAA 2016

5 găști de gangsteri luptă pentru supremație și controlul total al orașului prin crimă organizată! Hai și tu la Balul Bobocilor FEAA 2016, organizat de

Despre criza din industria mobilei

In prezent, in tara isi desfasoara activitatea peste 4500 firme producatoare de mobila si mic mobilier majoritatea lor fiind firme mici si mijlocii, infiintate dupa

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.