Cea mai bună veste pentru iPhone

In sfarsit, utilizatorii de iPhone pot sa stearga orice aplicatie care vine preinstalata pe telefon! Pana acum existau 32 de aplicatii venite odata cu iPhone-ul iar acestea nu puteau fi sterse.

A inceput cu Stocks, apoi Apple a adaugat iBooks, Maps, Watch, Health, Tips si multe altele. Exista, desigur, si multe esentiale precum Settings, Phone si App Store. Insa altele, precum Friends sau Podcasts, sunt rar folosite de utilizatori.

Mult timp utilizatorii au cerut sa existe posibilitatea stergerii aplicatiilor acestea. Multi dintre ei le plasau intr-un folder pe care nu il foloseau niciodata.

De acum va exista un mod de a sterge aplicatiile venite prin default cu iPhone-ul. Momentan aceasta varianta este numai pentru dezvoltatorii care au luat varianta beta a iOS 9.3 ce urmeaza sa fie disponibila in curand pentru toti utilizatorii.

Tim Cook anuntase la sfarsitul lui 2015 ca Apple analizeaza posibilitatea ca utilizatorii sa poata sterge aplicatiile venite prin default desi anumite aplicatii, precum Phone, sunt conectate la anumite functii din iOS, ceea ce inseamna ca stergerea lor ar putea crea probleme telefonului.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

One thought on “Cea mai bună veste pentru iPhone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − 14 =

On Key

Citeste si

Ce frigider sa alegi in 2017?

In ultimii ani industria frigiderelor s-a dezvoltat foarte mult, astfel aparand tehnologii care pareau science fiction in trecut. Asta face decizia cumparatorului si mai complicata

Ce bijuterii poarta barbatii?

Cand vine vorba de bijuterii pentru barbati, posibilitatile nu sunt asa de diverse dar exista totusi cateva care se potrivesc daca sunt asortate cum trebuie. Podoabele ostentative

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.