Cel mai bun televizor smart

Televizorul de tip smart reprezinta una dintre schimbarile cele mai mari din ultimii ani din categoria produselor pentru divertisment. Acest tip de televizor reprezinta mai mult un sistem complex de aparate pentru divertisment, decat un simplu TV propriu – zis. Un televizor smart are acces la Internet, poate sa redea continutul media in formate diferite, iti permite sa te conectezi cu el la alte gadgeturi, ca laptopul, tableta, smartphone-ul etc. Intr-un fel, smart TV-ul este un fel de computer specializat care poate sa redea cat mai multe tipuri de media, jucand, in acelasi timp, si rolul de televizor. Un Smart TV are un procesor si un spatiu de stocare similar cu cel al unui computer si include multe aplicatii care sunt preinstalate ori care iti ofera ocazia sa descarci aplicatii. Cele mai cunoscute modele de televizoare Smart le gasiti descrise in detaliu pe TV-Review ro.

Care sunt avantajele de care dispune cel mai bun televizor smart

Comparativ cu vechile modele de televizoare, un televizor de tip Smart TV dispune de foarte multe avantaje. Printre acestea se remarca faptul ca modelul se poate conecta la Internet, fara sa mai fie nevoie sa folosesti PC-ul ori laptopul. Cu aceasta functie poti sa vizionezi productii cinematografice online, sa descarci variate aplicatii, sa navighezi pe situri web utilizand un browser etc. In plus, poti sa te conectezi la alte periferice, printre care hardul extern, tableta, laptopul, smartphone-ul, carduri e memorie, aparate de fotografiat etc, ceea ce reprezinta un avantaj foarte important. Conexiunea se poate face in mod wireless ori prin Bluetooth.

Cel mai bun televizor smart iti ofera ocazia de a accesa continut suplimentar atunci cand vizionezi orice tip de programe. Printre aceste tipuri de continuturi se numara informatii despre productia urmarita, adaugarea de subtitrare, schimbarea coloanei sonore in limbi diferite, sa accesezi programul TV etc. De asemenea, poti sa folosesti aplicatii multiple chiar si cand urmaresti deja un program, existand modele de cel mai bun televizor smart care sa aiba tuner TV dublu, ceea ce inseamna ca poti sa urmaresti in acelasi timp doua canale TV diferite!

Ce sistem de operare are cel mai bun televizor smart

Un televizor smart poate sa ruleze utilizand variate sisteme de operare, tinand cont de ceea ce a ales producatorul. Sistemul cel mai popular este Android TV, mai ales ca este de tip open source, insa exista si variante ca webbOS, Firefox OS, Smart HUB de la Samsung ori Roku. Sistemul de operare Android TV este cel mai raspandit, deci, este folosit atat de brandurile cele mai cunoscute, cat si de cele care incearca sa-si faca un nume pe piata. WebOS a fost creat de LG Electronics si este un sistem cu care se lucreaza foarte usor, mai ales daca nu esti familiarizat cu acest tip de dispozitive, interfata sa fiind intuitiva si optimizata pentru utilizare.

Ce functii trebuie sa aiba cel mai bun televizor smart

In general, cam orice Smart TV are functii similare, diferentele aparand referitor la calitatea pe care o au imaginea, sunetul ori vizionarea in diferite moduri. Astfel, raspunsul pentru cel mai bun televizor smart nu te poate indrepta catre un singur model, ci catre o serie de variante, din care poti sa alegi produsul care iti place tie cel mai mult.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =

On Key

Citeste si

Unde pescuim ieftin in Iasi?

Daca va place sa va relaxati la pescuit, va dam cateva ponturi unde puteti pescui ieftin in judetul Iasi, asteptand totodata recomandari de la cei

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.