Cele mai bune aplicatii pentru chat

Daca intotdeauna ramai fara mesaje, cea mai buna optiune este sa vorbesti prin intermediul aplicatiilor de chat, desigur daca si telefonul iti permite. Multi dintre utilizatorii de telefoane Android fac apel la astfel de programe de mesagerie pentru a tine legatura cu apropiatii.

Cei de la makeuseof.com au testat mai multe astfel de programe oferite gratuit si au intocmit o lista cu cele mai bune. Din top lipseste WhatsApp, deoarece la un an dupa ce a fost descarcata, aceasta aplicatie necesita anumite plati.

 

Facebook Messenger

Aplicatia trebuie instalata de toti utilizatorii Facebook, fiind singurul mod de a trimite mesaje de pe telefon pe platforma de socializare.

 

Path Talk

Path Talk este o aplicatie destul de recenta care te lasa sa comunici cu prietenii prin intermediul statusurilor.

 

LINE

O aplicatie downloadata de peste 480 de milioane de persoane din 230 de tari. Cu toate acestea la noi nu este chiar atat de utilizata.

 

WeChat

WeChat iti permite sa trimiti mesaje text si multimedia, sa efectuezi apeluri si are si optiunea video call.

 

Viber

Cu peste 200 de milioane de utilizatori, aplicatia nu are reclame si iti da posibilitatea sa vorbesti in grupuri de pana la 100 de persoane.

 

Sursa foto: www.estoeschat.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven − three =

On Key

Citeste si

Grădina Botanică va avea un auditoriu

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi va efectua primele mari lucrări de organizare şi de amenajare a spaţiului din Grădina Botanică din ultimii zece ani.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.