Cum iti stergi trecutul de pe Facebook

Desi Facebook nu a recunoscut niciodata oficial, multi utilizatori inca se plang de faptul ca mesaje pe care le credeau private le-au aparut pe Timeline, iar prietenii au putut sa le vada.

Iata ce poti face pentru a evita aceasta situatie neplacuta. Intai de toate, verifica cum iti vad prietenii si cei care s-au abonat la postarile tale Timelineul.

Daca ai foarte multe postari publice intra in Privacy Settings si mergi pe optiunea „Limit the Audience for Past Posts” si vechile postari vor fi disponibile doar pentru tine. Inainte de a posta ceva, verifca mereu daca modul este pe „Public”, „Friends” sau „Only Me”.

Mai poti face mici modificari si de la „Timeline and Tagging”. Aici modurile „Cine poate posta pe timeline-ul tau”, ” Cine poate vedea ce posteaza ceilalti pe timeline-ul tau” si „Cine poate vedea postarile in care ai fost etichetat” pot sa fie pe modurile „Friends” sau „Only Me”.

Nu in ultimul rand, daca ai postat ceva ce nu vrei sa-ti mai apara in Timeline, foloseste optiunea „Hide from my Timeline”.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + nineteen =

On Key

Citeste si

Iași – cel mai frumos oraș din România

Într-un sondaj realizat de ziarul Gândul, Iaşul rămâne „cel mai frumos oraş din România”, la o distanţă apreciabilă faţă de următorul clasat, Sibiul! Comentarii comments

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.