Cum sa convertesti orice tip de fisier fara a instala programe pe calculator

De cand esti la universitate ai avut nevoie mai mult ca sigur de un convertor de fisiere bun, care sa te ajute sa obtii extensiile dorite pentru anumite proiecte sau prezentari.

Nu de multe ori cautarea unei asemenea aplicatii care sa aiba o gama mare de extensii disponibile si sa fie si gratuita este o bataie de cap si consuma si foarte mult timp.
O solutie la aceasta problema ar fi Online file Converter: instrumenul ideal pentru convertirea online a fisierelor de diverse tipuri. El poate transforma in (si din) diverse formate fisiere de tip audio, foto, video, carti electronice, hash generator, documente de tip text si chiar si arhive.
Cum folosesti acest tool?
Intri pe http://www.online-convert.com/, selectezi tipul coversiei (audio, video, etc.) printr-un click pe panelul respectiv si apoi uploadezi fisierul pe care vrei sa-l convertesti. In ecranul urmator vei vedea cateva setari legate de calitatea fisierului covertit. Click ok, iar dupa finalizarea operatiunii de convertire casuta de download a fisierului va aparea direct pe ecran.

Puteti folosi acest site pentru orice fel de fisiere, cu mentiunea ca ar fi bine sa evitati sa uploadati online, documente confidentiale sau foarte importante.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Trenuri suplimentate de la si spre Iasi

Odata cu minivacantele si sarbatorile iesenii se pregatesc sa paraseasca orasul. CFR anunta ca trenuri Regio si InterRegio vor circula suplimentar, pentru a asigura posibilitatea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.