Cum va arata ecranul noului smartphone LG G6

Cei de la LG au confirmat ca urmatorul flagship, G6, va avea un ecran QHD+ cu 18:9 aspect ratio. LG Display a facut anuntul saptamana aceasta, spunand ca ecranul mai mare va produce o experienta mai placuta si va fi optimizat pentru multi-tasking si functii dual-screen.

Panelul LCD de 5.7 inch va avea o rezolutie 1440 x 2880 cu 564 ppi si va folosi tehnologia LG in-TOUCH. Aceasta elimina nevoia sticlei de protectie folosind un senzor in LCD despre care LG spune ca ofera un raspuns superior.

Fara sticla de protectie, noul display LG va avea 1 mm grosime si va oferi margini mai subtiri decat smartphone-urile precedente. In plus, LG sustine ca display-urile in-TOUCH sunt superioare pe lumina puternica.

Vestea vine dupa ce au aparut zvonurile legate de Galaxy S8 care ar urma sa aiba un raport ecran-body de 90% si dupa lansarea conceptului Xiaomi, Mi Mix, ce are un aspect ratio de 17:9.

Sursa: yoda.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =

On Key

Citeste si

Târg de meșteri populari la Palas Mall

Palas Mall va sărbători Unirea Principatelor Române printr-un spectacol la care sunt invitaţi toţi ieşenii. Parada costumelor de epocă şi a iei româneşti, scenete, muzică

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.