Hai la iCEE.fest 2018 cu un discount de 10%

Ca în fiecare an, Google și Facebook vin la iCEE.fest pe 14 și 15 iunie la București, cu experți gata să răspundă tuturor întrebărilor publicului în timp ce Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam completează o ofertă de conținut concentrate din domeniul digital si tehnologie care nu este egalată de alte evenimente de acest tip din regiunea central si est europeană.

Printre speakeri se numara:

  • Gerd Leonhard: Autor de bestseller (”Humanity vs. Technology”), producător, speaker, futurist de top și CEO la The Futures Agency.
  • David Schneider: Co-fondator la That Lot, o agenție cu un succes uriaș în zona de social media. Anul trecut a fost nominalizat la premiile BAFTA, după ce a co-scris ”The Death of Stalin”
  • Marvin Liao: Partener la celebrul fond de capital ”500 Startups”.

Bilete iCEEfest 2018

Bilete pentru acest festival se gasesc pe site-ul oficial iCEEfest. Agentia de marketing online Digitalgoal.ro ofera 10% discount la achizitionarea biletelor, pentru a profita de aceasta reducere in momentul cumpararii introduceti codul cupon discount: iCEEfestDGTLgoal.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =

On Key

Citeste si

VEO angajează vorbitori de spaniolă

Compania VEO Worldwide angajează vorbitori de limba spaniolă pentru o carieră în comerț internațional. Dacă te interesează această oportunitate, te invităm să trimiți CV-ul la adresa

Joburile pentru care poți lucra de acasă

Înainte de apariția internetului, singurele joburi pentru care puteai câștiga lucrând de acasă erau baby-sitting, pictor, scriitor sau meșteșugar. Nu exista o prea mare nevoie

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.