Invata sa faci o aplicatie pentru Facebook

Daca iti place sa dezvolti aplicatii sau esti doar foarte pasionat de Facebook si te tenteaza sa iti incerci abilitatile de programator, afla ca acum e momentul potrivit. Managerii acestei retele de socializare te vor invata tot ce trebuie sa stii.


Ce trebuie sa faci prima data?

Inscrie-te la conferinta dedicata dezvoltatorilor de jocuri si aplicatii Facebook, numita “What Developers Need to Know in 2013”. Doug Purdy, unul dintre directorii Facebook, va raspunde in direct intrebarilor programatorilor si iti va detalia tot ce trebuie sa stii in domeniu.

Conferinta va putea fi urmarita live aici Miercuri, 19 februarie ora 20:30 (10:30 PST).

Aceasta conferinta se alatura altor 20 de tutoriale online pentru aplicatii, care sunt deja disponibile aici, si pe care iti recomandam sa le parcurgi inainte sa te apuci de treaba.

Inscrierile pentru aceasta conferinta se fac aici iar mai multe detalii poti citi aici.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + fourteen =

On Key

Citeste si

Tu unde vei fi în 10 ani?

În timpul facultății un lucru este sigur: studenții aspiră în mod unanim la un viitor de succes, care să îmbine pasiunea pentru inginerie cu stabilitatea

Zilele Jurnalismului Local, ediţia I

Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ) din Iași organizează prima ediţie a întâlnirilor-dezbateri Zilele Jurnalismului Local duminică, 10 aprilie 2016. Evenimentul va avea loc în sala Ferdinand

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.