Home Campus La ce pret vom cumpara noul iPhone 6

La ce pret vom cumpara noul iPhone 6

3 minute de citit
0
0

Una dintre companiile producatoare de dispozitive electronice IT&C a de top, Apple, a anuntat preturile la care vor putea fi cumparate noile iPhone. Acestea vor costa diferit in functie de dimensiune, intre 750 si 950 de euro.

Cu toate acestea, este posibil ca la noi in tara modelele sa fie vandute mai scump din cauza nivelului crescut al taxelor. Astfel, s-ar putea aduga in jur de 200 de euro fiecarui terminal, ajungandu-se ca cel mai costisitor sa fie 1100 de euro. Data la care va fi lansat pe piata smartphone-ul este 9 septembrie.

iPhone 6 va avea un procesor A8, dual-core de 2Ghz, cu memorie interna de pana la 128 de GB si RAM de 2 GB. Rezolutia ecranului este de 960 X 1704 pixeli, iar camera are 8 megapixeli.  Gadgetul vine in doua variante, una de 4.7 inchi si una de 5.5 inch (care ar putea fi lansat la iarna).

Imbunatatirile se vor rasfrange si asupra sistemului de operare, care vine cu o multime de noutati. Preturile vor fi nu foarte mari fata de celelalte modele ale companiei, insta diferenta va veni in principal din sticla de safir si ecranul marit.

Sursa foto: www.extremetech.com

 

 

 

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Campus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…