Netflix poate fi accesat din Romania. Prima luna gratuit

In urma cu cateva ore la Las Vegas s-a anuntat ca Netflix va putea fi accesat live din Romania.

Venirea retelei care distribuie continut video pe net fusese estimata pentru 2016, dar nu atit de devreme în an.

Specializat in content de filme, seriale și divertisment, Netlix are aproximativ 60 de milioane de clienți în toată lumea.

Abonamentul lunar, porneste de la 7,99 euro, cel basic, si merge pina la 11,99 euro, varianta premium.

Poti accesa o luna gratuit serviciul aici.

Netflix e disponibil şi în România

Printre seriale disponibile în varianta românească a Netflix se numără titluri precum „Dexter“, „Arrow“, „Spartacus“, „Better Call Saul“, „Hannibal“, „Breaking Bad“ sau „Elementary“ şi lista cu filme este populată şi cu titluri vechi, cum ar fi „The Godfather“.

Principalele probleme cu care se poate confrunta pe piaţa locală sunt pirateria şi lipsa unui parteneriat cu un furnizor de Internet. Lansarea în România a serviciului video-on-demand (filme la cerere, transmise online) Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial.

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original. Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum „House of Cards” şi „Orange is the New Black”.

Sursa: www.tolo.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 − eleven =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.