Noi posibilitati de a face bani din clipurile de pe Youtube

Youtube le ofera celor care urca diverse videoclipuri posibilitatea de a castiga venituri de pe urma afisarilor. Totusi, de acum inainte aceasta nu va mai fi singura sursa de venit pentru cei care incarca material video.

Youtube imparte deja cu utilizatorii banii primiti din reclame, astfel ca persoanele care aveau mai multe vizualizari primeau sume mai mari din partea platformei. Acum, un nou sistem de a castiga din clipuri a fost implementat de site, un sistem de donatii prin care fanii unui canal pot oferi bani din proprie initiativa.

Donatiile sunt acceptate momentan doar in SUA, Australia, Japonia si Mexic, insa pe viitor se doreste extinderea lor si pentru celelalte tari ale lumii. Orice creator de continut poate primi donatii de la public, avand optiunea sa afiseze in partea din stanga sus a filmuletelor o iconita.

Orice browser poate fi folosit pentru a oferi bani diverselor canale YouTube, la fel si aplicatia pentru Android. Din donatii se percepe o taxa de 5%, pe langa cea de 21 de centi pentru Statele Unite.

Sursa foto: spasmostar.wordpress.com

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =

On Key

Citeste si

Totul despre servicii SEO

Afacerea dumneavoasta trebuie sa aiba o prezenta online cat mai buna, pentru a putea sa castigati cat mai multi clienti online. Dupa ce inregistrati un