Nokia pregateste harti pentru care nu ai nevoie de internet

Nokia se pregateste sa ofere utilizatorilor de Apple si Android o aplicatie de harti care poate fi folosita fara conexiune la Internet, conform Wall Street Journal. Compania finlandeza va oferi aceasta optiune gratuit prin intermediul celor doua sisteme de operare.

Aplicatia va avea functii care lipsesc furnizorilor actuali, respectiv posibilitatea de a descarca hartile si de a  le utiliza fara internet. “Sunt convins ca oamenii cauta alternative. Google Maps este o solutie buna pentru multi, hartile functioneaza bine, dar au acelasi aspect si aceleasi functii de mult timp”, conform directorului diviziei de harti Nokia.

Producatorul finlandez este concentrate in special pe clientii industriali, precum cei din sectorul auto, unde este necesara o localizare precisa. Nokia a anuntat ca a incheiat un contract cu Samsung, unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri la nivel mondial, penutr a instala aceasta aplicatie de harti pe toate aparatele care au sistemul de operare Tizen.

Sursa foto: tribune.com.pk

 

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × four =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.