Home Tehnologie Nu iti lasa gadgeturile sa se sufere din cauza caldurii

Nu iti lasa gadgeturile sa se sufere din cauza caldurii

3 minute de citit
0
0

Temperaturile de afara de peste 30 de grade nu sunt prea prietenoase cu gadgeturile noastre, care ar putea avea destul de mult de suferit. Supraincalzirea este o problema reala, smartphone-urile si nu numai putand fi grav afectate.


Bateria este prima afectata, telefonul ajungand sa se incinga foarte tare mai ales cand folosim dispozitivul care se afla la incarcat. De asemenea, nu este recomandat nici sa le lasam la soare.

Conform yoda.ro important este sa scoatem husele de protectie, pentru ca astfel lasam telefonul sa respire, intrucat ele actioneaza ca un izolator.

Circuitele telefonului sunt sensibile, astfel ca nu este recomandat sa il supuneti unor schimbari bruste de temperatura. Daca il lasi in soare si se supraincalzeste, nu il folosi imediat, ci asteapta sa se mai racoreasca.

Nu lasa gadgetul sa lucreze inutil, inchide aplicatiile pe care nu le folosesti pentru a nu facilita incalzirea lui. In acest mod iti protejezi bateria. Daca iti asezi dispozitivul pe suprafete plane, bineinteles ca nu la soare, facilitezi transferul termic. In cazul laptopului nu este recomandat sa il tii pe o perna, ci pe o suprafata plana fara a-i bloca fantele de aerisire. Desigur, recomandat este sa ai un ventilator special.

Sursa foto: www.fodors.com

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Tehnologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − seven =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…