Home Stiri O scoala gratuita de programare se deschide in Bucuresti

O scoala gratuita de programare se deschide in Bucuresti

3 minute de citit
0
0

Şcoala gratuită de programare Academy+Plus se deschide şi la Bucureşti, oferind 120 de locuri într-un proces educaţional bazat pe practică.

Pentru a ocupa unul dintre cele 120 de locuri gratuite disponibile în Bucureşti, fiecare candidat trebuie să treacă printr-un proces de selecţie, împărţit în trei etape.

În prima etapă, candidaţii intră pe platforma unde, timp 130 de minute, trebuie să rezolve două teste: unul de memorie şi unul de logică.

Evaluaţii care obţin un scor eligibil sunt invitaţi în următoarea etapă, care este, de fapt, o discuţie deschisă, de grup, în care şcoala setează aşteptările, iar candidaţii îşi expun motivaţiile.

Urmează etapa a treia – „Piscina C”, unde timp de 28 de zile candidaţii vor intra într-un boot camp în care vor învăţa limbajul de programare C.

Citeste si: Hai la Targul de Cariere Iasi pe 10-11 octombrie la Palas Mall

În toată această perioadă, vor avea loc evaluări săptămânale, iar la final candidaţii vor susţine un examen care va dura opt ore. Anul acesta, în Bucureşti, „Piscinele C” vor avea loc în perioada august – octombrie, datele de început fiind următoarele: 14 august, 11 septembrie şi 9 octombrie.

Şcoala propriu-zisă va începe în luna noiembrie, iar candidaţii acceptaţi în program vor studia trei proiecte obligatorii, după care vor putea alege dintre următoarele linii de specializare: Unix, Algoritmi, Computer graphics sau Web development, full stack. Programa are o structură de 21 de niveluri, însă nu presupune obligativitatea parcurgerii acestora în totalitate.

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Tudor Perian
Incarca mai multe Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − nineteen =

Vezi si

Cum plasati o comanda online pentru colete pe Eastlines?

De cele mai multe ori cand distanta este prea mare intre noi si cei dragi alegem sa le fac…