Streamago a ajuns la 1 milion de utilizatori inregistrati

Streamago, aplicația independentă de live streaming, a atins pragul de un milion de utilizatori înregistrați, la mai puțin de patru luni de la lansare.

Aplicația, disponibilă gratuit pe iOS cât și pe Android, care permite utilizatorilor să facă live streaming atât public cât și privat, prin intermediul mai multor rețele sociale și mobile, înregistrează în acest moment peste 800,000 de utilizatori activi lunar și 180,000 de utilizatori activi zilnic, iar cifrele sunt în creștere. Utilizatorii de pe Streamago petrec în medie șase minute pe zi în aplicația de live streaming. Numărul utilizatorilor Streamago se aproapie de cel al rețelei Instagram și a depășit Twitter și Pinterest.

Grafic 1 Grafic 2

320 de milioane de impresii de la lansare, 6 milioane de impresii zilnice pe Facebook, iar conținutul video generat într-o zi înseamnă 5 ani de live streaming transmiși în 24 de ore – acestea sunt cele mai recente cifre pe care Streamago le-a atins și care reprezintă un prag important în dezvoltarea aplicației.

Grafic 3 Grafic 4 Grafic 5

„Este o perioadă foarte interesantă pentru video-urile transmise prin live streaming. Live streaming-ul urmează calea pe care mesajele text / SMS-urile și distribuirea materialelor pe rețelele sociale au pavat-o. Streamago, în comparație cu mesajele sau rețelele sociale, le permite oamenilor să se conecteze într-un mod mult mai interactiv și mai complex în ceea ce privește conținutul”, a spus Daniele Calabrese, co-fondator și CEO Streamago, un veteran în industria tech, care a creat Soundtrack, prima rețea socială muzicală bazată pe locație.

Pe Streamago utilizatorii vizionează și interacționează prin intermediul conținutului video, pe care tot ei îl generează cu ajutorul dispozitivelor mobile pe care le au. De asemenea, aceștia pot distribui link-urile pe orice platformă de social media. Video-urile pot fi fie șterse sau pot fi salvate pentru o vizionare ulterioară.

Streamago.tv este o platformă care permite distribuirea, căutarea, vizionarea sau interacțiunea cu alte persoane.

În timp ce unele companii testează diferite metode pentru a monetiza conținutul video transmis prin live streaming, Streamago se concentrează pe o continuă dezvoltare a aplicației, astfel încât să îmbunătățească experiența utilizatorilor, a mai precizat Calabrese.

Streamago nu încearcă să fie o platformă de conținut pentru brand-uri sau celebrități, aceasta este un instrument de comunicare. Asta înseamnă că aspectul principal pentru noi este ca utlizatorii să se distreze și să fie spontani. Investim enorm în analizele utilizatorilor și a conținutului, pentru a le permite utilizatorilor să descopere coținut și să interaționeze cu alți utilizatori care au interese comune.” a spus Daniele Calabrese.

O echipă experimentată formată din 15 programatori, data scientists și growth hackers lucrează permanent la aplicație atât în San Francisco, cât și în Italia.

Utilizatorii Streamago sunt în principal tineri, care sunt mari „consumatori” ai rețelelor sociale și care au determinat și creșterea organică de care se bucură acum și această aplicație de live streaming. Mai mult de 90% dintre utilizatorii Streamago au peste 100 de prieteni și followers pe rețelele sociale, în timp ce peste 50% au peste 500 de conexiuni pe aceste canale. De asemenea, 90% dintre utilizatori au vârste cuprinse între 13 și 28 de ani.

Grafic 6

„Tinerii nu se vor opri din acțiunile lor sociale expuse online, ei doar migrează și se unesc în noile tehnologii” a mai adăugat Daniele Calabrese.

Despre Streamago: A apărut în 2011 ca un serviciu al companiei italiene de telefonie, Tiscali, care oferea clienților săi oportunitatea de a comunica prin streaming. În 2015 este lansat Streamago Social, o aplicație mobilă care le permite utilizatorilor săi să facă live streaming direct de pe device-ul mobil (smartphone, tabletă) public, pe Facebook și Twitter, și privat pe WhatsApp, Facebook Messenger, dar și alte platforme. Streamago este noua modalitate de a socializa cu prietenii, familia și persoanele cunoscute prin intermediul live streaming-ului.

Pentru mai multe informații puteți accesa www.streamago.com

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.