Topul celor 3 producatori de telefonie care au schimbat soarta smartphone-urilor dual sim

Ultimii ani au fost cu adevarat impresionanti in tot ceea ce priveste tehnologia. Au aparut si s-au dezvoltat extrem de mult tabletele, au luat un avant deosebit de mare smartphone-urile dual sim si foarte multe companii care pana deunazi erau anonime, au ajuns in topul celor mai mari producatori de telefoane.

Dintre toate aceste noi gadgeturi, cea mai mare crestere a avut-o categoria de telefoane dual sim. Produse de Lenovo, Htc, Huawei, Zte sau Zopo si chiar de producatori mult mai cunoscuti precum Samsung, Nokia si Lg, telefoanele dual sim au inceput sa ocupe un loc deosebit de important in preferintele utilizatorilor.

Daca Samsung, Apple, Lg si alti giganti au reusit sa se impuna inca de la inceputul telefoniei mobile, prin modele care mai de care mai interesante, in acesti ultimi ani, producatori precum Lenovo, Htc sau Huawei au reusit sa creasca si sa atace foarte puternic suprematia primilor 3.

Lenovo

Producator asiatic care s-a impus in primul rand prin preturi mici, dar si prin telefoane care au calitate din ce in ce mai buna. Cei de la Lenovo reusesc an de an sa lanseze modele care concureaza cot la cot cu modelele lansate de Samsung si de Apple din punct de vedere al performantelor, dar care sunt de cel putin 2 ori mai ieftine. Lenovo se adreseaza deopotriva clasei medii cat si clasei superioare, insa orice telefon Lenovo pe care il produc, indiferent de clasa din care face parte, este de cea mai buna calitate.

Calitatea dispozitivelor realizate de cei de la Lenovo se vede si in preferintele clientilor. Extrem de multi oameni, mai ales cei din clasa medie, prefera achizitia de telefoane lenovo dual sim in detrimentul telefoanelor mult mai scumpe ale celor de la Apple si Samsung iar alegerea nu este deloc dezamagitoare;

Huawei

huawei-honor-dual-sim

Un alt producator asiatic ce s-a axat pe calitate si pe preturi mici, a reusit sa uimeasca in 2013 obtinand vanzari record. Cu venituri de 38.5 miliarde de dolari in anul ce a trecut, Huawei a devenit al 3-lea mare producator de telefoane mobile din lume, un titlu demn de lauda, in conditiile in care telefoanele Huawei respecta criterii precum pretul redus.

Succesul Huawei a venit in ciuda faptului ca multe piete interzic telefoanele produse de asiatici, datorita presupusei relatii pe care acestia o au cu guvernul chinez. Si cei de la Huawei se axeaza in principiu pe telefoane de foarte buna calitate, care au preturi medii spre mici si care sunt potrivite pentru orice buzunar, aducand o functie deosebit de importanta: dual sim. Ajungand pe locul 3, Huawei a depasit nume mult mai mari precum Lg, Motorola sau Nokia;

HTC

htc_dual_sim_2014

Si cel de-al 3-lea mare producator de smartphone-uri dual sim vine tot din Asia si se numeste HTC. In ultimii ani, Htc a avut mereu modele de telefoane care au reusit sa se impuna si sa fie constant pe placul consumatorilor, precum Htc One. Designe-ul smartphone-urilor HTC uimeste prin detaliile fine pe care le ofera si prin liniile futuriste, care te fac sa simti ca ai in mana un telefon extrem de scump, nu unul de doar 2-300 de euro. Vanzarile de telefoane dual sim Htc au crescut si ele extrem de mult in ultimii ani, propulsandu-i pe asiatici in topul celor mai mari producatori de telefoane mobile.

In felul in care evolueaza lucrurile, se pare ca producatorii de mai sus, dar si altii mai mici care vin din spate, au sanse mari sa castige in scurt timp suprematia in ceea ce priveste productia de electronice si pe de o parte este extrem de normal, in conditiile in care produsele lor sunt de cea mai buna calitate si au preturi cel putin decente.

Asteptam cu nerabdare viitorul telefoniei mobile, sa aflam cine se va lupta pentru primele locuri in topul vanzarilor, insa pana atunci propunem sa ne bucuram de tehnologia de astazi, care ne ofera extrem de multe. Atat de multe incat uneori este foarte greu sa tinem pasul.

Sursa foto: smartdualsim.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − five =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.