Vezi la ce riscuri te expui cand folosesti o retea Wireless gratuita [VIDEO]

Cu totii profitam ori de cate ori avem ocazia de un Free WiFi hotspot insa nu stim la ce riscuri de supunem mai ales daca facem tranzactii online.

Cei de la iLike IT au facut un experiment in care prezinta cum un utilizator isi poate pierde parolele sau chiar cardurile bancare. Toate astea se intampla fiindca atunci cand te conectezi la o retea necunoscuta, nu stii cine mai e cu tine in retea. Sau, mai rau, cine este cel care se ascunde in spatele internetului gratuit.

Cand vezi o alerta SSL, adica de securitate, cand accesezi un website care trebuie sa fie protejat, poti fi 100% sigur ca in acel moment cineva iti intercepteaza datele. Nu e o probabilitate, ci o certitudine.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

ANCOM oferă stagii de practică pentru studenti

Pentru al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) – Direcția Regională Iași organizează sesiuni de practică profesională adresate studenților

Cum alegem anvelopele de iarna?

De la 1 noiembrie toti soferii sunt obligati prin lege sa-si echipeze masinile cu anvelope iarna, altfel risca o amenda intre 720 si 1600 lei. Desi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.