5 filme pe care merită să le vezi de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la vacanța de iarnă și sigur începi să-ți faci planuri pentru timpul tău liber din această perioadă. Ca să te ajut să îți programezi timpul într-un mod cât mai plăcut și util, îți recomand următoarele cinci filme noi pe care trebuie să le vezi în apropierea Crăciunului:

1. The Christmas Shepherd – prezintă povestea lui Sally Brown, vaduva unui veteran de război și o scriitoare de succes. După ce își pierde soțul, singura ființă de preț care îi rămâne alături este ciobănescul lor, Stepherd. După o furtună puternică, Stepherd dispare declanșând o serie de evenimente menite să întărească și mai mult lanțul lor de prietenie.

2. The Nine Lives of Christmas – în apropierea Crăciunului, pompierul Zachary adoptă o pisică rătăcită și o întâlnește pe Marilee, o studentă la medicină veterinară, care îi pune la încercare decizia lui de a rămâne burlac pe vecie.

3. A Cookie Cutter Christmas – Doi profesori colegi își duc rivalitatea la un alt nivel în timp ce luptă pentru a câștiga un concurs de făcut prăjituri în vacanța de Crăciun.

4. Best Christmas Party Ever – în apropierea vacanței de Crăciun, o tânără organizatoare de evenimente pune la cale o petrecere specială de Crăciun pentru un magazin de jucării din New York. Deși o faimoasă corporație amenință închiderea acesteia, ea decide să-și urmeze inima, avansează cu planurile și își întâlnește marea dragoste.

5. One Starry Christmas – O profesoară de astronomie își întâlnește dragostea în persoana unui cowboy fermecător în timpul unei călătorii de Crăciun. Tânăra se vede în postura de a alege între siguranța unei iubiri pe care o trăiește de ceva timp și o dragoste aventuroasă pe care i-o poate oferi cowboyul.

Sursă foto: blog.bugscore.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Centrul pentru Dezvoltare Iași

În data de 27 februarie 2015 s-a deschis la Iași Centrul pentru Dezvoltare. Centrele pentru Dezvoltare au luat naştere din dorinţa de a uni sub

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.