5 filme pe care merită să le vezi de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la vacanța de iarnă și sigur începi să-ți faci planuri pentru timpul tău liber din această perioadă. Ca să te ajut să îți programezi timpul într-un mod cât mai plăcut și util, îți recomand următoarele cinci filme noi pe care trebuie să le vezi în apropierea Crăciunului:

1. The Christmas Shepherd – prezintă povestea lui Sally Brown, vaduva unui veteran de război și o scriitoare de succes. După ce își pierde soțul, singura ființă de preț care îi rămâne alături este ciobănescul lor, Stepherd. După o furtună puternică, Stepherd dispare declanșând o serie de evenimente menite să întărească și mai mult lanțul lor de prietenie.

2. The Nine Lives of Christmas – în apropierea Crăciunului, pompierul Zachary adoptă o pisică rătăcită și o întâlnește pe Marilee, o studentă la medicină veterinară, care îi pune la încercare decizia lui de a rămâne burlac pe vecie.

3. A Cookie Cutter Christmas – Doi profesori colegi își duc rivalitatea la un alt nivel în timp ce luptă pentru a câștiga un concurs de făcut prăjituri în vacanța de Crăciun.

4. Best Christmas Party Ever – în apropierea vacanței de Crăciun, o tânără organizatoare de evenimente pune la cale o petrecere specială de Crăciun pentru un magazin de jucării din New York. Deși o faimoasă corporație amenință închiderea acesteia, ea decide să-și urmeze inima, avansează cu planurile și își întâlnește marea dragoste.

5. One Starry Christmas – O profesoară de astronomie își întâlnește dragostea în persoana unui cowboy fermecător în timpul unei călătorii de Crăciun. Tânăra se vede în postura de a alege între siguranța unei iubiri pe care o trăiește de ceva timp și o dragoste aventuroasă pe care i-o poate oferi cowboyul.

Sursă foto: blog.bugscore.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + one =

On Key

Citeste si

Saptamana PSI 2016

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele inconștiente pentru care îți alegi un partener, o profesie sau un curs în viață? Dacă vrei să înțelegi cum