Ia-ti acum cetătenia BuzzCamp! Începe a 13-a editie!

Cu pasi repezi, vine o noua editie BuzzCamp! Editia cu numarul 13 va fi cu noroc pentru tine! Daca ai intre 18 si 27 de ani si esti din Timisoara, rezerva-ti in agenda data de 23 aprilie. Venim in orasul tau si iti aducem cei mai buni speakeri si companii de top in cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Inscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/ca sa fii sigur ca iti rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment.

Pentru ca ne dorim sa avem o influenta pozitiva asupra viitorului tau, iti oferim sansa sa participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit. In cadrul conferintelor cu teme de dezvoltare personala ai ocazia sa afli povestile de succes ale celor mai cunoscuti speakeri motivationali, traineri, dar si vedete,care iti vor impartasi din experienta si know-how-ul lor si iti vor raspunde la intrebari.

In ceea ce priveste workshop-urile, avem alaturi de noi companii internationale din domeniul tau, care nu doar ca iti vor pune la dispozitie input-uri despre cultura lor organizationala, dar au si oportunitati de cariera special pentru participantii la workshop-uri (job-uri, programe de internship si traineeship si stagii de practica).

La BuzzCamp oportunitatile apar si in pauze. La ce ne referim cand spunem asta? In pauzele de dupa conferinte si in cele dintre workshopuri, esti asteptat de catre companii la fotoliile de consiliere. Specialistii in HR iti vor raspunde la intrebari legate de compania pe care o reprezinta, dar si la intrebari legate de dezvoltarea profesionala.

Pentru a participa la evenimentul care aduce laolalta companii de top din Romania si juniori high potential pentru echipele lor, intr-un cadru business interactiv, efortul tau este minim.Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/si sa fii prezent la eveniment. Nu uita acasa entuziasmul si deschiderea de a afla lucruri noi. De restul ne ocupam noi!

Daca ai intrebari, ne gasesti oricand pe mail la [email protected] si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Inscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment si devino BuzzCamper!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.