O serie de evenimente marchează lansarea ceainăriei Maya Concept

Ceainăria Maya Concept vă informează că în perioada 15 – 21 decembrie va avea loc lansarea oficială a unui nou loc de petrecere a timpului liber în Iaşi, concretizată într-o serie de evenimente tematice, reunite sub conceptul de “Marea Ceainăreală!”. Localul va oferi tuturor pasionaţilor un univers complet al ceaiului, definit de o varietate de băuturi pe bază de ceai şi cafea, muzică de calitate, cărți și evenimente cu tematici diverse.

Lansarea oficială a ceainăriei va avea loc în data de 15 decembrie 2014, începând cu ora 17.00, la locația acesteia, pe Strada Alexandru Lăpușneanu (vis-a-vis de Anticariat D.I.Grumăzescu).

Organizatorii au rezervat oaspeţilor multe surprize care să le încânte simţurile: o degustare de ceai susţinută de Voica Panait, reprezentant al Asociaţiei Româno-Japoneze, momente de veselie cu trupa de teatru şi improvizaţie IDIOT, cocktail-uri speciale şi daruri parfumate oferite din partea casei. Gazda evenimentului va fi nimeni altul decât mereu energicul Vlad Baba.

PROGRAM:

 Luni, 15 decembrie, începând cu ora 17.00

– deschiderea oficială: prezentare şi degustare de ceai susţinută de Voica Panait, Asociaţia Româno-Japoneză, moment de teatru şi improvizaţie susţinut de trupa IDIOT, cocktail tea party; prezentator: Vlad Baba;

Marţi, 16 decembrie, începând cu ora 18.00

– „Cheers to tea! Descoperă cocktail-urile cu ceai!” – tombolă şi degustare de băuturi preparate din ceai. “Amalia respiră adânc” – piesă de teatru interpretată de Teatrul Studenţesc “Ludic”, în regia Aurel Luca.

Miercuri, 17 decembrie, începând cu ora 16.30

– “Uleiurile esenţiale şi puterea atracţiei” – prezentare susţinută de Cornelia Chaumont, cu participarea doamnei Magda Axinte, realizator al emisiunii “Întâlnire în punctul 0”;. “Ceaşca de muzică” – cântare live: Vlad Ciolan – Chitară, Vasile Cîmpeanu – Trompetă, Nadina Prostire – Voce.

Joi, 18 decembrie, începând cu ora 18.00

– “Gustări nevinovate” – prezentare de dulciuri Santé Dulce Raw Vegan, susţinută de domnul Iulian Zonenstain. „Ceai în alb şi negru” – recital de pian suţinut de Dragoş Mihai Cohal-Tenor, Răzvan Boroda – Pianist.

Vineri, 19 decembrie, începând cu ora 17.00

– „Ceremonia ceaiului japonez” – moment susţinut de Asociaţia Româno-Japoneză.

Sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 9.00

– târg de cadouri de Crăciun şi obiecte handmade. „Ceai dansant” – demonstraţie de Tango susţinută de Iulia Gordan şi Cristi Crâng, începând cu ora 19.30.

Duminică, 21 decembrie, începând cu ora 10.00

târg de cadouri de Crăciun şi obiecte handmade, spectacol de colinde în limba franceză susţinut de Corul de copii “Melodie”, Dirijor – doamna Mirela Palamariu, începând cu ora 14.00.

Maya Concept este un concept nou de petrecere a timpului liber în Iaşi, un univers complet al ceaiului şi al lucrurilor bune care se asortează cu acesta: evenimente cu diverse tematici, servire prietenoasă, muzică şi cărţi bune, idei inspirate şi prieteni vechi adunaţi în jurul unor ceşti de ceai, cafea, sucuri naturale sau cocktail-uri speciale.

Informații: Maya Concept – Ceainărie · Librărie · Magazin de cadouri

Adresa: Strada Alexandru Lăpuşneanu, Iași (vis-a-vis de Anticariat D.I. Grumăzescu)

Telefon: 0742 855 654

E-mail: [email protected]

FB: facebook.com/MayaConcept.LaCeainarit

Sursă foto: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × 5 =

On Key

Citeste si

Traditii si obiceiuri ciudate de nunta

In conceptia populara, casatoria constituie un element obligatoriu in ciclul vietii. Petitul, cererea in casatorie, tocmirea zestrei, logodna, casatoria religioasa si nunta ca atare reprezenta

Proiectul Global Citizen @AIESEC

Are sens să faci voluntariat ? Voluntariatul reprezintă un punct de start în cariera oricărui student, fiind un aspect în dezvoltarea acestuia; este o ocazie

O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.