OSPĂTUL ZEILOR vine cu preparate românești în FOOD COURT-ul din PALAS MALL

Pentru consumatorii fideli ai bucătăriei românești, în Food Court-ul Palas Mall s-a deschis o nouă locație – Ospăţul Zeilor ce îi îmbie cu preparate cu un gust autentic românesc, dar şi câteva inspirate din gastronomia internaţională.

Ieşenii care doresc să îşi condimenteze pauza de masă cu feluri de mâncare tradiţionale sau au poftă de delicii culinare specifice altor ţări, au la dispoziţie un meniu variat, la Ospăţul Zeilor. Printre acestea de numără: tochitură moldovenească, sărmăluţe, varză cu afumătură, tocană de legume, ciorbă rădăuţeană, pârjoale sau poale-n brâu, dar şi gulaş, musaca, lasagna, pui crispy, gordon bleu, tiramisu sau cheese cake.

Clienţii sunt aşteptaţi cu specialităţi culinare în arome intense, selectate din peste 100 de reţete din portofoliul Ospăţul Zeilor.

Preparatele locației Ospăţul Zeilor acoperă toate preferinţele gurmanzilor, fiiind realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și de un bucătar cu experienţă.

În fiecare zi, clienţii beneficiază de oferte şi meniuri promoţionale, iar felurile de mâncare sunt specifice fiecărui sezon.

Sursa foto: palasmall.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 5 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.